Τρέχει να βρει έναν γρήγορο!

Και να μην ξέραμε, το μάθαμε από τον Γκουστάβο Πογιέτ! Ο προπονητής της ΑΕΚ εκμυστηρεύτηκε πρόσφατα πως χρειάζεται έναν επιθετικό που να είναι γρήγορος και αμέσως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς έκλεισε εισιτήρια για ταξιδάκια στο εξωτερικό.

Βέβαια, τα ταξίδια αυτά έχουν ως εναρκτήριο προορισμό την Πορτογαλία και την Ισπανία και όχι την αγαπημένη Αγγλία του Πογιέτ, όπου το ποδόσφαιρο είναι γρήγορο όπως αυτό που αγαπά. Αλλά τούτο δεν σημαίνει ότι ο Μιλοβάνοβιτς θα σταθμεύσει στην Ιβηρική, ούτε ότι δεν θα ασχοληθεί με περιπτώσεις άλλες πέραν των παικτών του παίζουν στις χώρες προορισμού του.

Ο Πογιέτ έχει αποδείξει στα τελευταία ματς ότι αρέσκεται στο παιχνίδι των αντεπιθέσεων, ιδίως αν ομάδα του προηγείται στο σκορ και αυτός είναι ο λόγος που θέλει γρήγορο επιθετικό. Τώρα, αν αυτός θα είναι εξτρέμ ή καθαρόαιμο φορ θα φανεί στην πορεία. Για την ώρα, έχει στη διάθεσή του τον αργό Τζιμπούρ που όμως μπορεί να «σκοτώσει» τον αντίπαλο πορτιέρο αν βρεθεί σε θέση βολής, αλλά και να πάρει την μπάλα έξω από την περιοχή και να εκμεταλλευτεί τους συμπαίκτες και τον μαχητικό Αραβίδη που έχει εκρηκτικότητα και πάθος, αλλά κι αυτός δεν είναι τόσο γρήγορος με την μπάλα. Ο δε Κρισάντους φαίνεται να μην καλύπτει τα θέλω του Ουρουγουανού.

Όσον αφορά τη δεύτερη πιθανή μετεγγραφή του Γενάρη, αυτός θα είναι είτε αμυντικός (αν και με την ενεργοποίηση του Άρθο ξαφνικά η Ένωση απέκτησε μία επιπλέον λύση), είτε ακραίο χαφ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα