Τραγική η ΑΕΚ στη Λιβαδειά και ήττα με 3-0

Τραγική και άκρως προβληματική η ΑΕΚ στη Λιβαδειά, σκόρπισε συναισθήματα πανικού στον κόσμο της λίγες μέρες πριν από τους ημιτελικούς με τον Ατρόμητο και τα Play Off πρωταθλήματος. Σε ένα ματς που η ΑΕΚ υποτίθεται ήθελε τη νίκη για να κρατά στα χέρια της τη δεύτερη θέση της κανονικής διάρκειας με ότι αυτό συνεπάγεται, οι παίκτες της στο πρώτο ημίχρονο ήταν ζαλισμένοι από τον ήλιο και στο δεύτερο προκλητικά άστοχοι!

Η Ένωση κατάφερε να βάλει δύο αυτογκόλ μέσα σε 38 δευτερόλεπτα στο πρώτο μέρος με τον ίδιο ακριβώς τρόπο . Διώξιμο του Μπακάκη και κόντρα της μπάλας πάνω στον Ντιντάκ στο 39’ και διώξιμου του Ντιντάκ πάνω στον Τζανετόπουλο στο 40’). Στην επανάληψη ο Μπαρόχα έκανε έξοδο του Μεσολογγίου επιτρέποντας στον Μάντζιο να κάνει και το 3-0 σχεδόν στη μία ώρα παιχνιδιού.

Προφανώς τα 38 δευτερόλεπτα θα ταξιδέψουν σε αστεία βίντεο στο εξωτερικό, αλλά ο κόσμος της ΑΕΚ μόνο να γελάσει δεν μπορεί με αυτά που βλέπει εδώ και κάποιες εβδομάδες. Ο Πογιέτ λες και το έχει χάσει, εφαρμόζει συστήματα που δεν πιάνουν και αδικεί τον εαυτό του, με τον κόσμο πλέον να… υποψιάζονται ότι οι τρεις εντός έδρας νίκες στα ντέρμπι ήταν μάλλον παραπλανητικές. Καλό θα ήταν η διοίκηση να τσεκάρει απ’ όλες τις μπάντες το τι θα γίνει στο μέλλον, όχι μόνο με τον προπονητή, αλλά και με κάποιους ποδοσφαιριστές, όπως ο Ντιέγκο Μπουονανότε, ο οποίος έβαλε τέσσερα γκολ με την Ελευσίνα και τα τρίτα της Λάρισας, άλλα δύο με τον ΠΑΣ, ένα με τη Βέροια (όπου φέρει ευθύνη στο 1-0) και γενικώς έφτιαξε λίγο το προφίλ του, αλλά το παιδί σε υψηλό επίπεδο δεν μπορεί. Κοφτές και ωραίες ντρίμπλες για να χάνει τα άχαστα δεν αρκούν.

Με τέτοιες εμφανίσεις η ΑΕΚ θα αποκλειστεί από τον Ατρόμητο του Τραϊανού Δέλλα και θα διεκδικήσει με τον ΠΑΣ Γιάννινα την πέμπτη θέση του πρωταθλήματος. Ελαφρώς δικαιολογημένο μόνο και μόνο επειδή πρόκειται για τη χρονιά της επιστροφής, αλλά σε γενικές γραμμές απελπιστικό για τον κόσμο του Δικεφάλου.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ: Μοσχονάς, Μουλόπουλος, Τριποτσέρης, Μεντί, Μανωλάς, Μαχαίρας (86′ Μιλιάζες), Μάγκας (56′ Μαχαμάτ), Μπεν (77′ Μερεμπασβίλι), Ατζαγκούν, Γιακουμάκης, Μάντζιος.
ΑΕΚ: Μπαρόχα, Μπακάκης, Κολοβέτσιος, Λαμπρόπουλος, Ντίντακ, Τζανετόπουλος (46’ Τζιμπούρ), Γιόχανσον, Μπουονανότε, Μπαρμπόσα, Μάνταλος (46’ Βάργκας), Πέκχαρτ (68’ Αραβίδης)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα