Τρεις πρόσφυγες λήστεψαν και ασέλγησαν σε 23χρονη στο ΑΠΘ

Σοκάρει η είδηση ότι τρεις πρόσφυγες ασέλγησαν πάνω σε μια 23χρονη στο χώρο του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα ξημερώματα της Κυριακής, περίπου στις 6:00, η νεαρή έφευγε από το ΑΠΘ μαζί με φίλο της, όταν τους πλησίασαν τρεις άγνωστοι άνδρες, πιθανότατα αλλοδαποί, στον αύλειο χώρο της Πολυτεχνικής Σχολής.

Μάλιστα, αφού τους αφαίρεσαν τα κινητά τους τηλέφωνα και χρηματικό ποσό, προέβησαν σε ασελγείς πράξεις σε βάρος της κοπέλας.

H αστυνομία προχώρησε σε συλλήψεις τριών αλλοδαπών από την Αστυνομία, κατηγορούμενοι ως δράστες της επίθεσης που κατήγγειλε ότι δέχθηκε 23χρονη, τα ξημερώματα της Κυριακής.

Αστυνομικοί του τμήματος εγκλημάτων κατά ιδιοκτησίας της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης προσχώρησαν αρχικά σε προσαγωγές υπόπτων και από την εξέταση τους προέκυψε η εμπλοκή τριών εξ αυτών στο καταγγελλόμενο περιστατικό.

Άλλοι τέσσερις αλλοδαποί συνελήφθησαν στο πλαίσιο της ίδιας έρευνας, καθώς, από κοινού με τους τρεις προαναφερόμενους, φέρεται ότι κατείχαν περί τα 2 κιλά χασίς, ποσότητα που εντοπίστηκε σε σπίτι, όπου πραγματοποιήθηκε αστυνομική έφοδος.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα