Τρεις συλλήψεις για ληστεία σε κατάστημα στα Καμένα Βούρλα

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στα Καμένα Βούρλα, τρία άτομα, τα οποία κατηγορούνται για ληστεία σε βάρος 61χρονου ιδιοκτήτη εμπορικού καταστήματος στην περιοχή.

Πρόκειται για έναν 33χρονο Έλληνα και δύο 25χρονους, έναν Αλβανό και έναν Βούλγαρο, σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης και ληστεία.

Στην δικογραφία περιλαμβάνεται και ένας ακόμη 60χρονος Έλληνας, ο οποίος κατηγορείται ως ηθικός αυτουργός της υπόθεσης αλλά και για υπόθαλψη εγκληματία και αναζητείται από τις αρχές.

Ειδικότερα, χθες στις 18.30, οι τρεις δράστες εισήλθαν στο κατάστημα και προσποιούμενοι τους πελάτες επέλεξαν είδη αξίας 350 ευρώ, περίπου. Στη συνέχεια και ενώ ο 61χρονος ιδιοκτήτης τους ζήτησε να πληρώσουν, εκείνοι αρνήθηκαν και ασκώντας σωματική βία, πήραν τα είδη και τράπηκαν σε φυγή.

Άμεσα κινητοποιήθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και διενεργήθηκαν εκτεταμένες αναζητήσεις στην ευρύτερη περιοχή, στο πλαίσιο των οποίων λίγο αργότερα οι δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν.

Από την έρευνα προέκυψε ότι οι τρεις είχαν έρθει τις τελευταίες ημέρες στα Καμένα Βούρλα από περιοχή της Αττικής και φιλοξενούνταν από τον 60χρονο, δηλώνοντας ότι ενεργούσαν υπό τις εντολές του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα