«Τρόμαξαν» με Χουάνμα

To «σαφάρι» για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού θα συνεχιστεί στον Παναθηναϊκό παρά το γεγονός ότι ο στόχος που είχε εντοπιστεί και είχε «κλειδώσει» ήταν ο Χουάνμα.

Ο Λεωνίδας Βόκολος φρόντισε χθες να βρίσκεται στην έδρα της Νουμάνθια για να δει από κοντά τον μεταγραφικό στόχο του Παναθηναϊκού και τρόμαξε…

Ο λόγος ήταν το τελικό σκορ ανάμεσα στη Νουμάνθια και τη Λούγκο με το κοντέρ να σταματάει στο 6-6! Όπως είναι, λοιπόν, φυσικό με συνοπτικές διαδικασίες ο τεχνικός διευθυντής του συλλόγου δεν χρειάζεται να ασχοληθεί περισσότερο με την περίπτωση του Ισπανού και ξεκινάει τις υπόλοιπες αναζητήσεις του.

Πρώτος στη λίστα είναι Γκιγέρμο Ροντρίγκες της Βερόνα που δεν υπολογίζεται και ιδιαίτερα από την ομάδα του, αλλά τις τελευταίες εβδομάδες έχει αρχίσει να παίρνει συμμετοχές, γεγονός που κάνει αυτομάτως πολύ δύσκολη την περίπτωσή του.

Στα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τις μεταγραφές, σε καθημερινή βάση συζητιέται η προοπτική απόκτησης του Λέτο, αλλά ακόμα είναι δύσκολο να προβλεφθεί ότι μπορεί να συμβεί το οτιδήποτε.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα