Τσαούσογλου: «Ο Κούγιας δεν θέλει να πληρώνει το γήπεδο που παίζει»

«Η ΠΑΕ δεν μπορεί να συγχωνευτεί με άλλη ομάδα δίχως την έγκριση του Ερασιτέχνη…», δήλωσε το μέλος της ερασιτεχνικής Παναχαϊκής, Δημήτρης Τσαούσογλου, ο οποίος αντιτίθεται στα σχέδια του Αλέξη Κούγια για ενοποίηση με την Κόρινθο.

Πιο αναλυτικά οι δηλώσεις του παράγοντα στον ΣΠΟΡ FM:
«Πριν αντιδράσουμε εμείς θα πρέπει να το κάνει και η Πολιτεία. Αν κάποιος έβλεπε τον αθλητικό νόμο θα έβλεπες ότι η συγχώνευση ΑΕ επιτρέπεται μόνο με την έγκριση του Ερασιτεχνικού σωματείου. Η ΕΕΑ έχει θεσπίσει τη διάταξη αυτή για να προστατεύσει τα ιστορικά σωματεία. Και ώρα έρχεται ο κ.Κούγιας και λέει την πάω στην Κόρινθο.

Τι φταίει; Ότι ο κ.Κούγιας δεν θέλει να πληρώνει το γήπεδο που παίζει. Η μόνιμη διένεξη στα χρόνια αυτά είναι ότι ο κ.Κούγιας αποφεύγει να καταβάλει τα χρήματα για τη χρήση του γηπέδου. Είναι πάνω στην απελπισία του ο κ.Κούγιας που βλέπει ότι του έχει στρέψει την πλάτη. Δυστυχώς είχε ένα μαγαζί γωνία και την έχει καταντήσει περιπτεράκι. Κατάφερε τον πατρινό λαό να του έχει στρέψει στην πλάτη… Επιθυμία των πατρινών είναι να απομακρυνθεί ο κ.Κούγιας. Και εδώ είναι το ερώτημα. Μήπως πρέπει να του επιτρέψουμε να φύγει και να δημιουργήσουμε μια νέα Παναχαϊκή η οποία θα είναι υγιέστατη».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα