Υπέγραψαν Μπέλιτς και Μπαλούφο!

Τις πρώτες δύο μεταγραφικές της κινήσεις ολοκλήρωσε η ομάδα της Skoda Ξάνθη, εντάσσοντας στο δυναμικό της τον Νίκολα Μπέλιτς και τον Βάλτερ Φερνάντες Μπαλούφο.

Ο μεν πρώτος ήταν ελεύθερος και έχει ήδη ξεκινήσει προπονήσεις με τον σύλλογο της Θράκης, ο δε δεύτερος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού μέχρι το καλοκαίρι, από τη Λόκερεν.

Ο Νίκολα Μπέλιτς έχει μεγάλη εμπειρία από το ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς αγωνίστηκε με τη φανέλα των Πανσερραϊκού, Πλατανιά, Ατρομήτου και Πανθρακικού. Ο Ισπανός Μπαλούφο έχει αγωνιστεί στη Β’ ομάδα της Μπαρτσελόνα και στις Μαχόνες, Αντικέρα, Καρταγένα, Βιντεότον, Λόκερεν και Πετρολούλ Πλοέστι.

Οι δύο παραπάνω κινήσεις αποτελούν την αρχή του μεταγραφικού σχεδιασμού, του οποίου ηγείται ο Γιάννης Παπαδημητρίου. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Ξάνθη βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με ποδοσφαιριστή – όνομα, η απόκτηση του οποίου, εφόσον ολοκληρωθεί, θα προκαλέσει αίσθηση στην ποδοσφαιρική πιάτσα.

Εκτός του Ρούντι, η αποδέσμευση του οποίου ανακοινώθηκε επισήμως από τη Skoda, ελεύθερος αναμένεται να αφεθεί και ο Ρενάν Ολιβέιρα, ο οποίος δεν κατάφερε να γίνει χρήσιμος στην τεχνική ηγεσία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα