Υπόκλιση στους πρωταθλητές Ευρώπης

Εβδομάδα πανηγυρισμών ήταν αυτή για τη Μαδρίτη καθώς 6 μέρες μετά από αυτούς της Ατλέτικο, ήρθαν αυτοί της Ρεάλ για την κατάκτηση του 10ου ChampionsLeague.

Στις 6 το πρωί έφτασε στην πλατεία Θιμπέλες η αποστολή των πρωταθλητών, εκεί που είχαν μαζευτεί οι οπαδοί των «μερένχες» για να γιορτάσουν το πολυπόθητο τρόπαιο που αποτελούσε στόχο πολλών χρόνων. Στο γνώριμο πλέον ανοιχτό λεωφορείο, ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ο Γκάρεθ Μπέιλ, ο Σέρχιο Ράμος και τα υπόλοιπα «αστέρια» των Μαδριλένων έδειχναν με περηφάνια το τρόπαιο.

«Δεν χρειάζονται πλέον άλλα λόγια. Η ιδέα της Ρεάλ είναι αμείλικτη και η κατάκτηση του τροπαίου ήταν απόλυτα δίκαιη», δήλωσε ο Σέρχιο Ράμος που ήταν ο πρωταγωνιστής του τελικού με το γκολ που πέτυχε στο 93’.

«Ευχαριστούμε όσους ήρθαν στη Λισαβόνα να μας στηρίξουν αλλά και σε όσους βρέθηκαν στο “Σαντιάγκο Μπερναμπέου”. Το γκολ του Σέρχιο (σ.σ. Ράμος) σας έφερε σήμερα εδώ. Είστε υπέροχοι», δήλωσε από την πλευρά του ο αρχηγός της Ρεάλ, Ίκερ Κασίγιας.

Οι πανηγυρισμοί ολοκληρώθηκαν όταν ο Ίκερ Κασίγιας παραχώρησε τη θέση του και άφησε τον Σέρχιο Ράμος να δέσει την σημαία της ομάδας στο άγαλμα της θεάς Κυβέλης, ενώ όπως ενημέρωσε η διοίκηση θα υπάρξει εκ νέου γιορτή σήμερα στις 23.30, ώρα Ελλάδας.


Lisbona in tinta blanca, festa anche a Madrid από Omnisport-it


Celebración del Real Madrid en Cibeles από europapress

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα