Φουλ για Κύπελλο ο ΠΑΟΚ, 1-2 στην Ξάνθη

 

Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει και δεν σταματά πουθενά. Αυτή τη φορά πέρασε από τα Πηγάδια επικρατώντας με 1-2 της Ξάνθης και έχει τον πρώτο λόγο για την πρόκριση στην ημιτελική φάση του Κυπέλλου, καθώς στην Τούμπα περνά ακόμη κι αν χάσει 0-1.

Ο Μυστακίδης άνοιξε το σκορ για τον Δικέφαλο του βορρά στο 21’ μετά από ωραία σέντρα του Μπίσεσβαρ και αφιέρωσε το γκολ στη μνήμη του Παναγιώτη Κατσούρη. Η Ξάνθη ισοφάρισε με διαγώνιο σουτ του Λάζιτς στο 52’, αλλά στο 64’ ο Πρίγιοβιτς – πέντε λεπτά μετά την είσοδό του στο ματς – με φοβερό κατέβασμα της μπάλας και σουτ έκανε το 1-2.

Στο 70’ ο ΠΑΟΚ έμεινε με δέκα λόγω αποβολής του Ενρίκε, ο Ίβιτς έβαλε αμέσως τον Κίτσιου στη θέση του Μπίσεσβαρ για να «βουλώσει την τρύπα» κι έτσι το σκορ δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, παρά το ότι η Ξάνθη πίεσε για την ισοφάριση.

ΞΑΝΘΗ: Ζίφκοβιτς, Καρασαλίδης, Μπαξεβανίδης (82’ Σολτάνι), Φλίσκας, Πιτσέλι, Σίλα, Καμαρά (72′ Τριάδης), Λάζιτς (87’ Μεχία), Λουσέρο, Βασιλακάκης, Γιουνές

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Μάτος, Βαρέλα, Μαλεζάς, Λέοβατς, Κάνιας (31′ Κάτσε), Σάκχοφ, Μυστακίδης, Μπίσεσβαρ (73′ Κίτσιου), Ενρίκε, Κουλούρης (59′ Πρίγιοβιτς)

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα