Φουλ για… στόπερ ο Παναθηναϊκός

Τις μηχανές στο φουλ για την απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού, έχει ανάψει η διοίκηση του Παναθηναϊκού, η οποία εξετάζει δύο περιπτώσεις από την Ιταλία, με τον Γκόρντον Σίλντενφελντ να αποτελεί το… backup σε περίπτωση που δεν υπάρξει θετική εξέλιξη.

Οι «πράσινοι» σπεύδουν να ολοκληρώσουν την έκτη μεταγραφή τους τον φετινό Ιανουάριο, με στόχο να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να διεκδικήσουν με αξιώσεις τη δεύτερη θέση ή και την πρώτη, αν το σενάριο που διαρρέει ο Γιάννης Αλαφούζος περί ενδεχόμενος τιμωρίας του Ολυμπιακού, επιβεβαιωθεί.

Ο Λεωνίδας Βόκολος και ο Τάκης Φύσσας έχουν επικεντρώσει την προσοχή τους σε δύο περιπτώσεις αμυντικών από την Ιταλία, τους οποίους έχει προτείνει ο τεχνικός της ομάδας, Αντρέα Στραματσιόνι και γνωρίζει πολύ καλά. Η υπόθεση του Αντέι δεν προχώρησε και ως εκ τούτου εξετάζονται οι εναλλακτικές λύσεις που είχε το «τριφύλλι» στη λίστα του.

Στην περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη σε καμία από τις δύο, οι «πράσινοι» θα απευθυνθούν στον Γκόρντον Σίλντενφελντ, ο οποίος είναι μία δοκιμασμένη λύση, παρ’ ότι ο ίδιος διέψευσε πως θέλει να αποχωρήσει από τη Ντιναμό Ζάγκρεμπ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα