Φώτης Σπύρου: Το άγνωστο πρόβλημα υγείας που χρειάστηκε πολυήμερη νοσηλεία (αποκλειστική συνέντευξη)

«Είμαι καλά τώρα, αλλά το παλεύω», δηλώνει στην «Α» ο Φώτης Σπύρου, επιβεβαιώνοντας για πρώτη φορά το πρόβλημα που πέρασε με την υγεία του και έχρισε πολλές ημέρες νοσηλείας.

Συνέντευξη στη Σπυριδούλα Κάμπου

Διανύοντας την καλύτερη φάση της ζωής του, επισφραγίζοντας και με γάμο τον έρωτά του με τον σύντροφό του, αψηφώντας τους επικριτές της απόφασής του, ο δημοφιλής ηθοποιός πέρασε μία μεγάλη περιπέτεια στη διαδρομή προς την ευτυχία.

Ένας κλονισμός της υγείας του ήταν αυτός που τον οδήγησε πριν από λίγο καιρό στο νοσοκομείο, όπου παρέμεινε για πάρα πολλές ημέρες. Μπορεί να πήρε το εξιτήριο, αλλά η περιπέτειά του δεν σταμάτησε εκεί. Οφείλει να δώσει μία μεγάλη μάχη για να γίνει καθ’ όλα καλά και να ομολογήσει και δημόσια: «Ναι, είμαι ο Φώτης και είμαι εντελώς καλά». Έχοντας στο πλευρό του τον μονάκριβο γιο του αλλά και τον σύζυγό του, ο Φώτης Σπύρου έχει βρει πλέον τον τρόπο να κλείσει τα αυτιά του στις «σειρήνες»!

Περάσατε πρόσφατα μία περιπέτεια με την υγεία σας, όπου νοσηλευτήκατε πολλές μέρες σε δημόσιο νοσοκομείο…

«Ναι, είναι αλήθεια. Πέρασα μία περιπέτεια με την υγεία μου».

Ποια είναι η κατάσταση της υγείας σας τώρα;

«Είμαι καλά, δόξα τω Θεώ. Εντάξει, είναι αυτά που περνάμε μερικοί άνθρωποι, όχι όλοι, αλλά η ουσία είναι τώρα πως είμαι καλά. Αυτό έχει σημασία».

Μετά την έξοδό σας Από το νοσοκομείο χρειαστήκατε τη βοήθεια ψυχολόγου;

«Όχι, όχι. Το θέμα μου δεν ήταν ψυχολογικό, ψυχιατρικό. Ήταν θέμα υγείας καθαρά και χρειάστηκε να νοσηλευτώ η αλήθεια είναι. Ήταν μία εμπειρία ζωής, κατάφερα και βγήκα, το ξεπέρασα, ουσιαστικά όμως το πρόβλημα δεν τελειώνει ποτέ. Ανά πάσα στιγμή μπορεί να ξανασυμβεί, και εγώ έμαθα να είμαι προσεκτικός. Όταν γίνω τελείως καλά, θα βγω και θα το πω και δημόσια. Απλά είναι ακόμα πολύ νωρίς και δεν μπορώ να πω περισσότερα γιατί είναι πολύ ευαίσθητο θέμα αυτό που περνάω. Θέλει μεγάλο αγώνα από εμένα και επειδή είναι πολύ σπουδαίο πράγμα και για μένα και τους δικούς μου γενικά δεν θέλω ακόμα να το κοινοποιήσω. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όντως είχα πρόβλημα, αλλά ακόμη το παλεύω, γιατί δεν είναι εύκολο».

Πώς κυλάει η έγγαμη ζωή με τον σύντροφό σας;

«Η νέα ζωή είναι τέλεια. Είμαι με τον γιο μου, με τον άντρα μου, περνάω καλά, είμαι ευτυχισμένος! Ξέρω ότι δεν είναι εύκολο για τον κόσμο να το δεχτεί όλο αυτό το πράγμα, αλλά εμένα οι άνθρωποι που με ενδιαφέρουν με αποδέχονται όπως είμαι».

Μετά και την εξομολόγηση ότι παντρευτήκατε τελικά τον αγαπημένο σας, διακρίνατε κάποιο ρατσισμό;

«Μιλάς για σήμερα, για χτες ή αύριο; (γέλια) Έχω δεχτεί πάρα πολύ, αλλά δεν με αφορά πλέον. Είμαι πάρα πολύ συνειδητοποιημένος, είμαι καλά μέσα μου, και μπορεί κάποια πράγματα να μη μου αρέσουν, όπως ότι δεν μιλάω με την οικογένειά μου, είναι ένα άσχημο γεγονός, αλλά τους δίνω χρόνο και θέλω να πιστεύω ότι κάποια στιγμή θα καταλάβουν ότι αυτός είμαι και αυτή είναι η ευτυχία μου. Αυτό που είμαι με έκανε ο Θεός όπως εσένα και τους υπόλοιπους, και αυτό θα είμαστε. Συγγνώμη, αλλά δεν φταίω εγώ. Δεν θέλω να σταματήσω να αναπνέω όπως κανένας μας. Δεν θέλω να μου στερήσει κανείς την ανάσα μου».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα