Χίντινγκ, Σκολάρι… Σιμεόνε για Τσέλσι

Δεδομένη θεωρείται πλέον η λύση της συνεργασίας του Ζοσέ Μουρίνιο με την Τσέλσι, την ίδια στιγμή που ο Ρομάν Αμπράμοβιτς αναζητεί τον αντικαταστάτη του Πορτογάλου τεχνικού.

Τα ονόματα που ακούγονται είναι πολλά. Αντσελότι και Αλέγκρι εμφανίζονταν ως βασικοί υποψήφιοι, ενώ ο πρώτος είναι άμεσα διαθέσιμος, καθώς αυτήν την περίοδο απολαμβάνει την ελευθερία του, μετά την αποχώρησή του από την τεχνική ηγεσία της Ρεάλ Μαδρίτης το καλοκαίρι που πέρασε.

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς, ωστόσο, παρουσιάζεται από τα βρετανικά ΜΜΕ να εξετάζει το εξής σενάριο. Σύμφωνα με τους Άγγλους, ο Ρώσος μεγιστάνας έχει βάλει στόχο να συνεργαστεί με το δημιουργό της σπουδαίας Ατλέτικο Μαδρίτης, Ντιέγκο Σιμεόνε. Ωστόσο θεωρείται δύσκολο ο Αργεντινός να εγκαταλείψει μεσούσης της περιόδου την ομάδα του. Ως εκ τούτου, ο Αμπράμοβιτς σκέφτεται να προχωρήσει σε μία προσωρινή λύση, τύπου… Χίντινγκ και το καλοκαίρι να κλείσει τη συμφωνία του με τον Ντιέγκο Σιμεόνε.

Ένα ακόμη όνομα που ακούγεται, είναι αυτό του Φελίπε Σκολάρι, ωστόσο υπάρχουν αρκετές ενστάσεις για τον Βραζιλιάνο, καθώς οι επιτυχίες του αφορούν κυρίως εθνικές ομάδες και δη της Βραζιλίας. Να επανέλθουμε στην περίπτωση του Σιμεόνε, τονίζοντας πως στο συμβόλαιό του με τους «ροχιμπλάνκος» υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης, η οποία αγγίζει τα 15 εκατομμύρια ευρώ, δηλαδή σχεδόν όσα θα πάρει και ο Μουρίνιο ως αποζημίωση.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα