Χαντί: «Φέραμε τον Εργοτέλη εκεί που ανήκει»

Σαφώς ικανοποιημένος εμφανίστηκε ο Άγγελος Χαντί, καθώς το γκολ που σημείωσε κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα ήταν αυτό που «κλείδωσε» την παραμονή των Κρητικών στη Superleague.

Ο χρυσός σκόρερ του ΠΑΣ Γιάννινα μίλησε για την προετοιμασία που τους είχε κάνει ο προπονητής τους και ευχήθηκε τα καλύτερα στον τεχνικό των Ηπειρωτών, Γιάννη Πετράκη…

«Είμαστε χαρούμενοι για την παραμονή. Είχαμε τον έλεγχο από την αρχή, ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πρώτοι και πήραμε το ματς. Το θέλαμε πολύ. Μας είχε προετοιμάσει ο προπονητής μας για ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως και ήταν, απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα, όπως είναι ο ΠΑΣ. Κοιτάζουμε τα δύο επόμενα ματς, θέλουμε να τερματίσουμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην ιστορία μας.

Οι παλιοί παίκτες που ζήσαμε τον υποβιβασμό, ήταν μια σκληρή πραγματικότητα για μας. Μας πόνεσε αλλά πεισμώσαμε, πιστέψαμε στην ομάδα και τη φέραμε εκεί που ανήκει. Ήταν ανάμεικτα τα συναισθήματα γιατί τρέφουμε μεγάλο σεβασμό στον κ.Πετράκη. Συνέβαλε σημαντικά στην μέχρι τώρα πορεία του Εργοτέλη, του είμαστε ευγνώμονες, του ευχόμαστε μέσα από την καρδιά μας καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον ΠΑΣ».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα