Χειρουργείται εσπευσμένα στην καρδιά και παντρεύεται «μεγάλος» Έλληνας ηθοποιός

Μεγάλες είναι οι ανατροπές που συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό στη ζωή του πασίγνωστου Έλληνα ηθοποιού.

Δείχνει αισιόδοξος και δυνατός να ανταπεξέλθει στην πιο ευχάριστη αλλά και την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του. Γιατί από την μία θα ντυθεί γαμπρός και από την άλλη θα υποβληθεί σε μία χειρουργική επέμβαση στην καρδιά.

Αν και πριν από λίγο καιρό πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες, τελικά δεν κατάφερε να γλιτώσει το χειρουργείο. Την Τρίτη το πρωί ο Κώστας Πρέκας θα κάνει διπλό bypass στην καρδιά του, κάτι που δεν τον αγχώνει αφού ο οργανισμός του είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση λόγω του ότι δεν πίνει και δεν καπνίζει. Στο πλευρό του θα βρίσκονται όλοι οι δικοί του άνθρωποι, αλλά και η γυναίκα της ζωής του, την οποία και θα παντρευτεί με το που αναρρώσει. Σίγουρα η απόφαση του Κώστα Πρέκα να παντρευτεί στα 75 του θα ξαφνιάσει πολλούς, αλλά για εκείνον είναι κάτι πολύ ιερό, αφού όπως τον έχουν ακούσει να εξομολογείται όλα τα χρόνια της ζωής του απέτυχε σε προσωπικό επίπεδο.

Όπως χαρακτηριστικά εξομολογήθηκε στην εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη, η ιδανική σύζυγος έχει βρεθεί, της έκανε ήδη την πολυπόθητη  πρόταση γάμου, άκουσε το «ναι» και παντρεύονται.

«Εγώ έκανα λάθη. Όμως τώρα θα τιναχτούν όλα στον αέρα. Έκανα πρόσφατα εγώ πρόταση γάμου. Βρήκα αυτό που δεν είχε καμία άλλη…γοητεία. Εκείνο που έχω να πω όμως με βεβαιότητα είναι αυτή η παρουσία δίπλα μου ξεπερνάει τα όρια της καλής και της σπουδαίας, είναι κάτι παραπάνω. Είναι η οπτασία που ονειρευόμουν σε όλη μου τη ζωή» εξομολογήθηκε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πρέκας.

 

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα