Χρυσάφι στα πόδια του Μπακασέτα

Ξεπέρασε τον Απόστολο Βέλλιο και είναι μακράν ο πιο πολυσυζητημένος Έλληνας ποδοσφαιριστής που δεν αγωνίζεται σε μία από τις τέσσερις μεγάλες ομάδες. Εδώ που τα λέμε, όμως, παίζει στην ομάδα που συνηθίσει να «βγάζει» παίκτες σε αυτή την ηλικία. Τον Πανιώνιο!
Ο Τάσος Μπακασέτας, βέβαια, ανδρώθηκε στην Τρίπολη και στον Αστέρα, αλλά μάλλον οι Αρκάδες θα έπρεπε να έχουν χειριστεί καλύτερα την περίπτωσή του, αφού το ταλέντο του ήταν φανερό από τα 19 του. Τώρα πλησιάζει τα 23 και ο Τάσος Μπακασέτας είναι ότι καλύτερο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή στα ελληνικά γήπεδα, μαζί με τον Κώστα Φορτούνη.
Είναι χαρακτηριστικό ότι σε μερικούς εξακολουθεί να μη γεμίζει το μάτι, αλλά κακώς. Και αίσθηση του γκολ έχει, και ασίστ «βγάζει» και μαρκάρει και εξαιρετικότητα στημένα έχει και σουτ φαρμάκι και ηγετική φυσιογνωμία είναι. Και δεν είναι καν 23…
Το συμβόλαιο του Κορίνθιου λήγει στις 31/12 και θεωρητικά δεν μπορεί ακόμη να τον πλησιάσει κάποια ομάδα. Τον πρώτο λόγο τον έχει ο Πανιώνιος. Στη Νέα Σμύρνη ήδη πανηγυρίζουν γιατί ξέρουν ότι μπορούν να βγάλουν καλά λεφτά.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα