«Χρυσώνει» τον Μάτιτς για να τον κρατήσει!

Το ενδιαφέρον της Ρεάλ Μαδρίτης για τον Νεμάνια Μάτιτς προκάλεσε την αντίδραση του Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ετοιμάζεται να προτείνει νέο συμβόλαιο στον διεθνή Σέρβο μέσο που επέστρεψε στην Τσέλσι τον περασμένο Ιανουάριο.

Ο Μάτιτς αγωνιζόταν δανεικός στην Μπενφίκα και από την ημέρα που επέστρεψε, κατάφερε να κερδίσει μία θέση στο αρχικό σχήμα και την εκτίμηση του Πορτογάλου προπονητή του. Παρότι έχει συμβόλαιο για τέσσερα χρόνια ακόμη, ο Ζοσέ Μουρίνιο θέλει να καταστήσει σαφές πως δεν προτίθεται να τον αφήσει να φύγει.

Σύμφωνα με αναφορές στην Αγγλία, οι «μπλε» έχουν έτοιμη πρόταση, με την οποία θα του αυξήσουν σημαντικά τις αποδοχές, ενώ θα επεκτείνουν και για ένα ή δύο χρόνια τη χρονική διάρκεια.

Ο Νεμάνια Μάτιτς έχει αγωνιστεί βασικός και στα 11 παιχνίδια της ομάδας του στην Premier League, συμβάλλοντας καθοριστικά στην πορεία προς την κορυφή και στα εντυπωσιακά ποσοστά που παρουσιάζουν ο Μουρίνιο και οι παίκτες του. Χαρακτηριστικό είναι το ποσοστό των σωστών μεταβιβάσεων του Μάτιτς, το οποίο ανέρχεται στο εντυπωσιακό 88%!

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα