Ψάχνει… 87,5 εκατομμύρια για Σουάρες η «Μπάρτσα»!

Το ποσό των 87,5 εκατομμυρίων ευρώ απαιτείται για την απόκτηση του Λουίς Σουάρες από την Μπαρτσελόνα, γεγονός που από μόνο του αποτελεί τροχοπέδη στην ολοκλήρωση της σπουδαίας μεταγραφής.

Η Λίβερπουλ έχει ξεκαθαρίσει πως ο Ουρουγουανός επιθετικός και πρώτος σκόρερ της περυσινής Premier League, δεν είναι προς πώληση. Ωστόσο, υπάρχει ρήτρα εξαγοράς στο συμβόλαιό του. Το ποσό που προβλέπεται, είναι 70 εκατομμύρια λίρες, ή 87,5 εκατομμύρια ευρώ. Τα συγκεκριμένα χρήματα δεν είναι διαθέσιμα από τη διοίκηση της Μπαρτσελόνα, η οποία, την τρέχουσα περίοδο, καλείται να μειώσει καθοριστικά το μπάτζετ της, περιορίζοντας τα έξοδά της στο ελάχιστο, όπως και το κόστος συντήρησης και συμβολαίων.

Η μετακίνηση του Τσεσκ Φάμπρεγκας στην Τσέλσι έφερε στο ταμείο των Καταλανών ένα ποσό γύρω στα 30 εκατομμύρια, το οποίο σαφώς και δεν αρκεί για τη μεταγραφή του Σουάρες, πόσω μάλλον και των υπολοίπων κινήσεων που έχει ανάγκη ο ισπανικός σύλλογος.

Μία λύση που εξετάζουν οι Καταλανοί, είναι να μιλήσουν με τον παίκτη, να συμφωνήσουν μαζί του και να ζητήσει ο ίδιος μεταγραφή από τη Λίβερπουλ. Σε αυτή την περίπτωση, οι «μπλαουγκράνα» θα αποκτήσουν τη δυνατότητα να καθίσουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους Άγγλους, γεγονός που θα τους δώσει την ευκαιρία να μειώσουν τις απαιτήσεις των «κόκκινων».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα