«Ψήνεται» μεταγραφή στη Ρώμη για τον Κασάμι

Στην «αιώνια πόλη», τη Ρώμη, είναι πολύ πιθανό να συνεχίσει την καριέρα του ενδεχομένως και από τον Γενάρη ο Παϊτίμ Κασάμι, καθώς οι συζητήσεις μεταξύ του ατζέντη του, Μίνο Ραϊόλα και των Ρωμαίων επανήλθαν στο προσκήνιο.

Σύμφωνα με ιταλικά δημοσιεύματα, υπήρξε συνάντηση μεταξύ του τεχνικού διευθυντή της Ρόμα, Βάλτερ Σαμπατίνι και του μάνατζερ του Παϊτίμ Κασάμι, Μίνο Ραϊόλα. Η περίπτωση του Κασάμι είχε απασχολήσει και το καλοκαίρι τους Ρωμαίους, όπως και τη Φιορεντίνα, αλλά και την Ίντερ.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας από τον Ολυμπιακό, συγκεκριμένη πρόταση, έστω και διερευνητικού χαρακτήρα, δεν υπάρχει. Ωστόσο, είναι σε γνώση των «ερυθρόλευκων» το ενδιαφέρον της Ρόμα για τον Ελβετό, όπως και άλλων ομάδων. Οι εξελίξεις στο θέμα του θα εξαρτηθούν από δύο παράγοντες.

Πρώτον, από την εισήγηση του προπονητή Μάρκο Σίλβα. Δεύτερον, από το αν θα προκριθεί η ομάδα στην επόμενη φάση του Champions League ή όχι, μετά τον αγώνα με την Άρσεναλ. Η τελευταία παράμετρος αφορά και τις δύο πλευρές, καθώς ο Κασάμι από τη μία θα λείψει στα πλάνα του Ολυμπιακού και από την άλλη, αν παραχωρηθεί στη Ρόμα, δεν θα έχει δικαίωμα να αγωνιστεί στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα