Ψυχολογική προετοιμασία στον Παναθηναϊκό

Τις συνθήκες που θα συναντήσουν στην αναμέτρηση με τον ΟΦΗ, θέλησε να εξηγήσει, ιδιαίτερα στους ξένους παίκτες, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού, Γιάννης Αναστασίου.

Ο 46χρονος κόουτς, ο οποίος είχε αγωνιστεί για πολλά χρόνια στην ομάδα της Κρήτης, επεσήμανε την τεταμένη ατμόσφαιρα που έχει διαμορφωθεί, λόγω της αντιπαράθεσης που έχει προκύψει μεταξύ των διοικήσεων, αλλά στάθηκε ιδιαιτέρως στον αγώνα που δίνει ο ΟΦΗ, προκειμένου να διατηρηθεί στην κατηγορία.

Ο Γιάννης Αναστασίου τόνισε πως οι Κρητικοί δίνουν αγώνα δίχως αύριο, καθώς παίζουν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για την παραμονή. Η νίκη τους επί τους ΠΑΟΚ απέδειξε πόσο επικίνδυνοι είναι και τους έδωσε ελπίδα. Η ήττα από τον Εργοτέλη ήταν μια απογοήτευση και μοναδική τους διέξοδος πλέον, είναι η νίκη επί του Παναθηναϊκού, τον οποίο είχαν «κτυπήσει» και μέσα στη Λεωφόρο, παίρνοντας τους τρεις βαθμούς στον πρώτο γύρο.

Στο «τριφύλλι» θεωρούν κομβικής σημασίας την αναμέτρηση της Κυριακής, καθώς με οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα, εκτός της νίκης, επί της ουσίας τίθενται εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος, έστω και αν στην παρούσα φάση, οι ελπίδες τους είναι λιγοστές.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα