Όλσεν: «Ο Μουρίνιο… σκοτώνει το ποδόσφαιρο»!

Πληθαίνουν καθημερινά οι πολέμιοι της τακτικής του Ζοσέ Μουρίνιο! Μία από τις πλέον σκληρές κριτικές που έχουν δει το φως της δημοσιότητας κατά του Πορτογάλου τεχνικού της Τσέλσι, ειπώθηκε από τον Ομοσπονδιακό προπονητή της Δανίας, Μόρτεν Όλσεν…

«Στον δικό μου κόσμο, ο Μουρίνιο είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο. Αν εμφανιστούν πολλοί που θα αντιγράψουν το στυλ του, τότε το παιχνίδι θα πεθάνει. Φανταστείτε όλοι να έπαιζαν ποδόσφαιρο, όπως ο Μουρίνιο. Θα γινόταν βαρετό και μετά κανείς δεν θα παρακολουθούσε τα παιχνίδια. Θα προτιμούσα να παρακολουθήσω ένα καλό φιλμ ή να πάω μία βόλτα στο δάσος. Το κλαμπ έχει ξοδέψει τόσα πολλά χρήματα, για τόσο καλούς παίκτες. Διάολε, χρησιμοποίησέ τους! Φυσικά και δεν καταδικάζω τους υπολογισμούς και τις ανάγκες.

Ακόμη και ‘γω, θα επιλέξω κάποιες φορές να παίξω αντεπίθεση, αλλά πρέπει να έχεις και ένα πλάνο για το πώς θα εκδηλώσει την επίθεση η ομάδα. Τέτοιο πλάνο έχει ο Γκουαρδιόλα. Όλοι έχουν ένα πλάνο, ακόμη και ‘μεις στις εθνικές ομάδες. Ο Μουρίνιο δεν έχει. Παίζει συνεχώς άμυνα και μετά περιμένει από τον Αζάρ ή τον Γουίλιαν, να κάνουν κάτι από μόνοι τους. Καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί ο Αζάρ άσκησε κριτική στην τακτική του Μουρίνιο».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα