«Όνειρο» η ΑΕΚ, 5-0 την «παραιτημένη» Κέρκυρα

Η ΑΕΚ πραγματοποίησε «μαγική» εμφάνιση με αντίπαλο την «παραιτημένη» και σωμένη εδώ και καιρό Κέρκυρα και πέτυχε μία ακόμη μεγάλη εντός έδρας νίκη στο πρωτάθλημα, αυτή τη φορά με σκορ 5-0. Το μεγαλύτερο κέρδος της ομάδας του Χιμένεθ ήταν η επιστροφή του Τσιγκρίνσκι στην ενεργό δράση, που με ειδικό νάρθηκα στο χέρι έδειξε να μην επηρεάζεται από το προ 40ημέρου σπάσιμο της κερκίδας του χεριού του.

Η Ένωση στο πρώτο ημίχρονο πραγματοποίησε 18 τελικές προσπάθειες (!), έξι προς την εστία, με τις τρεις να καταλήγουν σε γκολ. Τα τέρματα στο α’ μέρος που οι «κιτρινόμαυροι» ήταν καταιγιστικοί σημείωσαν οι Μπακασέτας (23’), Πέκχαρτ (39’) και Ντιντάκ (42’).

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πάλι είχαν τον απόλυτο έλεγχο και έκαναν νωρίς το 4-0 με τον Μπακασέτα (54’), ενώ δεύτερο προσωπικό γκολ έβαλε και ο Πέκχαρτ (70’) με κεφαλιά μετά από σέντρα του Βάργκας.

ΑΕΚ: Ανέστης, Γκάλο (66’ Μπακάκης), Κολοβέτσιος, Τσιγκρίνσκι, Ντίντακ (61’ Βινίσιους), Γιόχανσον, Γαλανόπουλος, Βάργκας, Μπακασέτας, Πατίτο (74’ Χριστοδουλόπουλος), Πέκχαρτ

ΚΕΡΚΥΡΑ: Κουτζαβασίλης, Σπίνουλας, Βενέτης, Ιωάννου, Ζαραδούκας, Σιόντης, Νίκιτς (46’ Ανδρεόπουλος), Κοντός (46’ Γεωργίου), Γεωργακόπουλος (70’ Ντουαλά), Ζορμπάς, Επστάιν

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα