Όπου φτώχεια και γκρίνια

Τρεις ημέρες μετά την εκτός έδρας ήττα από την άσημη Ζίμπρου της Μολδαβίας, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να ξεκινήσει νικηφόρα ούτε στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς έμεινε στο 1-1 με την Καλλονή στην άδεια -λόγω τιμωρίας- Τούμπα.

Η ισοπαλία και η μέτρια εμφάνιση του «δικεφάλου του Βορρά» έχουν φέρει μεγάλη γκρίνια και πολλά νεύρα, όπως φάνηκε και από το επεισόδιο που είχε ο Ιβάν Σαββίδης με οπαδό των Θεσσαλονικέων. Ο ισχυρός άνδρας των «ασπόρμαυρων» έπιασε από τον λαιμό έναν φίλο της ομάδα που διαμαρτυρήθηκε για την πενιχρή μεταγραφική ενίσχυση από πλευράς διοίκησης. Η κίνηση του ομογενή παράγοντα, ο οποίος ξέφυγε και αντέδρασε με πολύ άσχημο τρόπο, φανερώνει το κακό κλίμα στον ΠΑΟΚ.

Σε σύσκεψη που έγινε αργότερα στο «Μακεδονία Παλλάς» ο «Ιβάν ο τρομερός» εμφανίστηκε μετανιωμένος και ζήτησε από τους συνεργάτες του καλύτερη επαφή με τον κόσμο, ώστε να μη δημιουργούνται εντάσεις. Επιπλέον, αποφασίστηκε να υπάρχουν περισσότεροι σεκιούριτι στον περιβάλλοντα χώρο του γηπέδου της Τούμπας, ώστε να απομακρύνονται οι θερμόαιμοι οπαδοί.

Από εκεί και πέρα η κακή εικόνα του συνόλου του Άγγελου Αναστασιάδη στο χορτάρι δημιούργησε την ανάγκη και για μεταγραφική ενίσχυση. Η απόκτηση του Ιταλού μεσοεπιθετικού Πασκουάτο από τη Γιουβέντους και ενός κεντρικού αμυντικού βρίσκονται σε πρώτο πλάνο.

Το δεδομένο είναι πάντως ότι ο Ι. Σαββίδης έχει αρχίσει να χάνει την εμπιστοσύνη του κόσμου, καθώς βρίσκεται για τρίτη σεζόν στα ηνία του συλλόγου και η περίοδος… μέλιτος έχει παρέλθει.

Πάντως σύμφωνα με πληροφορίες από τη Θεσσαλονίκη, ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ τα έβαλε με τους συνεργάτες του (Ιάκωβος Αγγελίδη, Μαρία Γκοντσάρεβα, Ζήση Βρύζα και Άγγελο Αναστασιάδη) καθώς όπως φαίνεται να τόνισε: «Εγώ είπα απλά να μη γίνει σπατάλη, αν χρειάζονται μεταγραφές να τις κάνετε, αλλιώς να αναλάβετε τις ευθύνες σας. Δεν γίνεται να χρεώνομαι εγώ κάτι για το οποίο δεν φταίω, ενώ έχω βάλει τόσα χρήματα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα