«Ό,τι θέλει ο Ολυμπιακός»

Πρόσωπο των ημερών είναι ο Κώστας Μανωλάς το τελευταίο διάστημα στην ειδησεογραφία του Ολυμπιακού, εξαιτίας του έντονου ενδιαφέροντος από ομάδες του εξωτερικού.

Μετά την φιλική επικράτηση των «ερυθρολεύκων» επί της Μάντσεστερ Σίτι με 5-4 στα πέναλτι (2-2 κανονική διάρκεια), ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός παραχώρησε συνέντευξη στην τηλεόραση της NOVA, αλλά δεν έδειξε να αγχώνεται για το μέλλον του, ρίχνοντας το «μπαλάκι» στον Ολυμπιακό, με τον ίδιο να φαίνεται ότι δεν επιθυμεί σε καμία περίπτωση να εκβιάσει καταστάσεις.

Αναλυτικά, όσα είπε στη Nova:

Για τις εμφανίσεις του Ολυμπιακού στις ΗΠΑ: «Απ’ ότι είδαμε από τα αποτελέσματα αλλά και από τα παιχνίδια που έχουμε κάνει, σίγουρα μπορούμε να είμαστε πολύ ικανοποιημένοι. Δουλεύουμε καθημερινά, αφομοιώνουμε τα πράγματα που θέλει να κάνουμε στο γήπεδο ο προπονητής και όταν το κάνουμε αποδίδουμε και καλό ποδόσφαιρο».

Για το αν είναι σημαντική η επικράτηση κόντρα στη Σίτι: «Όταν αγωνίζεσαι με έναν τεράστιο αντίπαλο όπως είναι η Μάντσεστερ Σίτι θέλεις κατ’ αρχήν να είσαι ανταγωνιστικός. Εμείς όμως απ’ ό,τι δείξαμε στο γήπεδο ήμασταν καλύτεροι στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα και σίγουρα αυτό θα μας δώσει ώθηση για τη συνέχεια».

Για το αν ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει νοοτροπία νικητή με κάθε αντίπαλο: «Βέβαια. Ο Ολυμπιακός έχει πάντα νοοτροπία νικητή απ’ όταν ιδρύθηκε μέχρι να πεθάνει, που δεν θα πεθάνει ποτέ».

Για το ενδεχόμενο να φύγει για ομάδα του εξωτερικού: «Το θέμα το διαχειρίζεται ο Ολυμπιακός. Όπως έχω πει, στο τέλος θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός και ο Ολυμπιακός. Εγώ είμαι ικανοποιημένος στον Ολυμπιακό, αλλά δεν παύω να θέλω να κάνω και ένα μεγάλο βήμα στο εξωτερικό. Αν θέλει ο πρόεδρος της ομάδας να αποχωρήσω και να πάω σε μία καλύτερη ομάδα, θα γίνει ό,τι θέλει ο Θεός. Θα δούμε».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα