«Όχι» της Ρόμα στην Τσέλσι για Μανωλά

Με τη φανέλα της Ρόμα θα εξακολουθήσει να αγωνίζεται ο Κώστας Μανωλάς, καθώς οι «Ρωμαίοι» απάντησαν αρνητικά στη βολιδοσκόπηση της Τσέλσι για την απόκτηση του διεθνούς Έλληνα στόπερ.

Οι «μπλε» του Λονδίνου βρίσκονται σε αναζήτηση ενός αξιόπιστου κεντρικού αμυντικού. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Μανωλάς αποτέλεσε μία από τις επιλογές του Ζοσέ Μουρίνιο. Όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, ο Έλληνας κεντρικός αμυντικός φαίνεται πως διαθέτει στοιχεία που κέντρισαν το ενδιαφέρον του Πορτογάλου τεχνικού, με αποτέλεσμα η αγγλική ομάδα να κάνει μια διερευνητική επαφή με τον ιταλικό σύλλογο.

Τελικά, όμως, αυτό δεν μετουσιώθηκε σε επίσημη πρόταση, αφού οι Ρωμαίοι ξεκαθάρισαν από την αρχή ότι ο ποδοσφαιριστής δεν είναι προς πώληση, καθώς ο Ρούντι Γκαρσία τον θεωρεί απαραίτητο στα αγωνιστικά του πλάνα.

Η Αγγλία πάντως φλερτάρει έντονα τον διεθνή παίκτη, ο οποίος βρίσκεται από πέρυσι το καλοκαίρι στο στόχαστρο της Άρσεναλ και του Αρσέν Βενγκέρ, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί ως μεταγραφικός στόχος και της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα