«Όχι» της ΦΑΕ στον Άρη για τα δελτία

Μπορεί χθες το βράδυ να υπήρξε αισιοδοξία στον Άρη για την έκδοση των δελτίων των νεαποκτηθέντων ποδοσφαιριστών, μετά την προφορική εντολή από τον γ.γ. Δημοσίων Εσόδων, Χάρη Θεοχάρη, ωστόσο σήμερα μία νέα -επίσημη- εξέλιξη ουσιαστικά… έκοψε τα πόδια των ανθρώπων της ΠΑΕ.

Συγκεκριμένα η ΦΑΕ αρνήθηκε να εκδώσει φορολογική ενημερότητα και ζήτησε τη γνωμοδότηση του νομικού συμβουλίου του κράτους, αφού δεν αρκεί η προφορική εντολή του γενικού γραμματέα Δημοσίων Εσόδων. Μάλιστα, το νομικό συμβούλιο φέρεται να μην δίνει ούτε προφορικά την κάλυψη στη ΦΑΕ, μιας και επί της ουσίας απάντησε ότι δεν δύναται να απαντήσει ούτε θετικά ούτε αρνητικά.

Οι επιλογές του Άρη είναι να κινηθεί νομικά εναντίον της ΦΑΕ (κάτι που δεν του διασφαλίζει φορολογική ενημερότητα, ωστόσο) ή να προσφύγει στο διοικητικό πρωτοδικείο Θεσσαλονίκης και να… περιμένει.

Δυστυχώς για τους Θεσσαλονικείς οι διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν είναι χρονοβόρες, τη στιγμή που ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά τον Άρη. Το πιο πιθανό ενδεχόμενο είναι οι «κίτρινοι» να αγωνιστούν στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος χωρίς τις μεταγραφές που έκαναν την περίοδο του Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα