«Ό, τι είχε να δώσει ο Καμίνης το έδωσε»

Νέα επίθεση στον Γιώργο Καμίνη εξαπέλυσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος μιλώντας σε πρωϊνή εκπομπή του ΑΝΤ1. Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων, τόνισε πως «ο,τι είχε να δώσει ο κ. Καμίνης το έδωσε» ενώ επεσήμανε ότι «η Αθήνα δεν είναι ικανοποιημένη και πάει από το κακό στο χειρότερο. Πιστεύω ότι πρέπει να γίνει μια καινούργια αρχή».

«Έχει το χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής από όλους τους εν ενεργεία δημάρχους»

Μεταξύ άλλων, αναφερόμενος στον Γιώργο Καμίνη, υπογράμμισε ότι δεν προηγείται στις δημοσκοπήσεις. «Έχει το χαμηλότερο ποσοστό αποδοχής από όλους τους εν ενεργεία δημάρχους της Ελλάδας». Και πρόσθεσε: «Είχε τη δυνατότητα, ας τα έκανε. Δεν τα έκανε, πάμε παρακάτω. Μπορούν να τα κάνουν άλλοι».

Παράλληλα, ο κ. Σπηλιωτόπουλος ανέφερε ότι αυτός είναι πιο ανεξάρτητος πλέον, καθώς, όπως είπε, κατέθεσε την κομματική του ιδιότητα. Από την άλλη πλευρά, ξεκαθάρισε πως, «ο κ. Καμίνης υποστηρίζεται από το ΠΑΣΟΚ και τους “58′. Έχει συγκεκριμένη κομματική στήριξη».

 «Να χτυπηθεί το παρεμπόριο στη ρίζα του»

Καταλήγοντας, ο Άρης Σπηλιωτόπουλος αναφέρθηκε όμως και στους στόχους του στην Αθήνα, λέγοντας ότι πρέπει να είναι μία πόλη καθαρή και τουριστική με περισσότερες θέσεις εργασίας για τους κατοίκους της. Επανέλαβε πάντως την ανάγκη να χτυπηθεί το παρεμπόριο στη ρίζα του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα