Ύστατη προσπάθεια για Αμπέιντ και Σίλντενφελντ!

Στις… δοκιμασμένες λύσεις της περυσινής αγωνιστικής περιόδου επιμένουν οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού, καταβάλλοντας την ύστατη προσπάθεια να διατηρήσουν στο δυναμικό της ομάδας τους Αχμέντ Αμπέιντ και Γκόρντον Σίλντενφελντ!

Οι δύο ποδοσφαιριστές, που αγωνίστηκαν δανεικοί στην ομάδα της Αθήνας, έδειξαν ότι δένουν πολύ καλά με το σύνολο και προσαρμόστηκαν σε ικανοποιητικό βαθμό στις ιδιαίτερες συνθήκες του ελληνικού πρωταθλήματος, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην κατάκτηση του κυπέλλου και στην κατάληψη της 2ης θέσης στο πρωτάθλημα. Ωστόσο, η οικονομική αδυναμία των «πράσινων», δυσχέραναν τις προσπάθειές τους να διατηρήσουν τους δύο παίκτες στο ρόστερ τους. Ενώ μέχρι τώρα χαρακτηρίζονταν χαμένες υποθέσεις, ο Νίκος Νταμπίζας πήρε την εντολή από τη διοίκηση του «τριφυλλιού» να εξαντλήσει κάθε περιθώριο, προκειμένου να τους… επαναφέρει στην Αθήνα.

Ήδη έγινε μία πρώτη επαφή με τους δύο παίκτες. Ο Γκόρντον Σίλντενφελντ δείχνει περισσότερο διατεθειμένος να επανέλθει στους «πράσινους» και να αγωνιστεί για έναν ακόμη χρόνο στο ελληνικό πρωτάθλημα. Ο Κροάτης αμυντικός, που βρίσκεται στη Βραζιλία με την αποστολή της Εθνικής του ομάδας, φέρεται να επικοινώνησε με τη διοίκηση της Ντιναμό Μόσχας, στην οποία ανήκει και να εκδήλωσε την επιθυμία του να δοθεί και πάλι δανεικός στον ελληνικό σύλλογο.

Ο Αμπέιντ από την πλευρά του, εμφανίζεται μπερδεμένος. Ο προπονητής της Νιούκαστλ, στην οποία ανήκει, θέλει να του δώσει ευκαιρίες στη διάρκεια της προετοιμασίας. Από τη μία θέλει να αγωνιστεί σε μία ανταγωνιστική ομάδα, όπως είναι ο Παναθηναϊκός, όπου θα ξέρει πως έχει μία θέση βασικού στο… τσεπάκι του και από την άλλη θέλει να εξαντλήσει τις πιθανότητές του να καθιερωθεί στην Νιούκαστλ και στην Premier League, δηλαδή το καλύτερο πρωτάθλημα στον κόσμο.

Όσον αφορά στις υπόλοιπες υποθέσεις, η διοίκηση του «τριφυλλιού» κατέληξε σε συμφωνία με τον Πορτογάλο Ζέκα, για την ανανέωση της μεταξύ τους συνεργασίας μέχρι το 2017. Την ίδια στιγμή, υπάρχει συνεχή επικοινωνία με τον Γιώργο Καραγκούνη, με τον οποίο θα γίνουν συζητήσεις αμέσως μετά την ολοκλήρωση των υποχρεώσεών του στο Μουντιάλ, αναφορικά με το ενδεχόμενο να επιστρέψει στην ομάδα που τον ανέδειξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα