Πιάνιτς για Κούμαν: «Πρέπει να ξέρεις πότε να διώχνεις τα σκ@τ@»!

Ο διεθνής Βόσνιος μέσος Μίραλεμ Πιάνιτς δεν είχε καθόλου καλή σχέση με τον Ρόναλντ Κούμαν κι όχι μόνο χάρηκε στην είδηση της απόλυσης του Ολλανδού προπονητή από τους «μπλαουγκράνα», αλλά το αποκάλεσε και «σκα@τ@».

Ο Βόσνιος χαφ που αγωνίζεται στην Μπεσίκτας με τη μορφή δανεισμού θα ήθελε ιδανικά να έχει επιστρέψει στη Γιουβέντους το φετινό καλοκαίρι, αλλά δεν τα κατάφερε.

Με τον Κούμαν στον πάγκο δεν μπορούσε να συνεργαστεί στην Μπαρτσελόνα και μάλιστα είχε αναφέρει πριν από καιρό: «Ο Κούμαν είχε μια στάση μαζί μου που κανείς δεν κατάλαβε, ούτε καν ο Μέσι. Ο Λίο, πέρυσι, μου είπε πολλές φορές “μα γιατί δεν σε αφήνει να παίξεις; Έχει συμβεί κάτι;”».

Τώρα, με την απόλυση του Ολλανδού προπονητή από τους «μπλαουγκράνα», ο Μίραλεμ Πιάνιτς τοποθετήθηκε και μάλλον κατέστησε σαφή τα συναισθήματά του, γράφοντας: «Πρέπει να ξέρεις πότε να διώχνεις τα σκ@τ@»!

Βέβαια, έχοντας αντιληφθεί τον ντόρο που προκάλεσε, θέλησε να προσπαθήσει να διορθώσει κάπως τις εντυπώσεις, αναφέροντας: «Ποτέ στην καριέρα μου δεν έχω κάνει κακό».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα