«Ο ΠΑΟΚ θέλει Μάρκο Σίλβα»

Είναι σαφές ότι ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε αναζήτηση προπονητή καθώς είναι δεδομένο ότι ο Γιώργος Γεωργιάδης δεν θα συνεχίσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας.

Στο πλαίσιο αυτό, δημοσιεύματα έχουν κάνει την εμφάνισή τους που θέλουν το «δικέφαλο» να έχει ξεκινήσει επαφές με διάφορους υποψήφιους για τον πάγκο.

Συγκεκριμένα, η πορτογαλική «Record» αναφέρει ότι ο σύλλογος της Θεσσαλονίκης έχει ήδη ξεκινήσει επαφές με τον Μάρκο Σίλβα που από το 2011 είναι στο «τιμόνι» της Εστορίλ.

Ο μόλις 36 χρονών προπονητής, έχει ανακηρυχτεί ως ο κορυφαίος προπονητής της χώρας για τη σεζόν 2011-12 και η θητεία του θεωρείται απόλυτα επιτυχημένη.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ μάλιστα, μετά το τέλος του πρωταθλήματος επρόκειτο να ξεκινήσουν συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του με την Εστορίλ, αλλά η προοπτική να αναλάβει ομάδα υψηλότερου επιπέδου, δεν θα τον άφηνε ασυγκίνητο.

Βέβαια, όλα αυτά μπορεί και να εντάσσονται στην τακτική του μάνατζέρ του να χρησιμοποιήσει το όνομα του ΠΑΟΚ, θέλοντας να πιέσει τη διοίκηση της Εστορίλ ώστε να επιτευχθεί η συμφωνία με τους καλύτερους όρους για τον πελάτη του.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα