Μποροβήλος: «Ιστορική μέρα για το ελληνικό ποδόσφαιρο»

Ο Γιώργος Μποροβήλος μίλησε στο ραδιόφωνο του Sport Fm και χαρακτήρισε ιστορική μέρα την 29η του Μάρτη του 2017, επειδή επήλθαν οι περιβόητες αλλαγές στον τρόπο διεξαγωγής της Super League.

Εξήγησε πως η συμμετοχή των έξι συλλόγων στα Play Off θα δημιουργήσει έξτρα κίνητρο για πολλές ομάδες προκειμένου να μείνουν στο κυνήγι της έκτης θέσης και η συμμετοχή του 14ου και του 13ου σε Play Out παραμονής μεγάλα δράματα όσον αφορά στη μάχη της ουράς:

«Είναι μια ιστορική ημέρα. Αποφασίστηκε κάτι που θα φέρει πολλές αλλαγές στο ελληνικό ποδόσφαιρο και φυσικά μιλάω για την απόφαση να παιχτεί με 14 ομάδες. Το επόμενο πρωτάθλημα αναμένεται να αποκτήσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού πολλές ομάδες θα προσπαθήσουν να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Οι τέσσερις τελευταίες ομάδες της βαθμολογίες πιθανότατα θα έχουν πρόβλημα. Όλο αυτό αναμένεται να προσδώσει ένα επιπρόσθετο ενδιαφέρον στο πρωτάθλημα. Επίσης τα Play Off με τους έξι πρώτους είναι κάτι σωστό κατά τη γνώμη μου. Πολλές ομάδες είναι αυτές που θα επιδιώξουν να πάρουν ένα εισιτήριο για τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Όλα αυτά θα βοηθήσουν για να δούμε ένα πολύ καλύτερο πρωτάθλημα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα