Βοτανικός: Στο… νοίκι ο Παναθηναϊκός, δεν θα είναι δικό του το νέο γήπεδο!

Η εφημερίδα « ΤΟ ΒΗΜΑ της Κυριακής» έχει ρεπορτάζ ότι ο το νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στο Βοτανικό βρίσκεται στην τελική ευθεία. Ότι τα βρήκαν σε όλα η ΠΑΕ με το δήμαρχο Κώστα Μπακογιάννη και με εντολή του Κυριάκου Μητσοτάκη επισπεύδεται η διαδικασία. Με το καλό.

Είναι η ώρα των υπογραφών. Το Υπουργείο Ανάπτυξης, αναφέρει το ρεπορτάζ, θα υπογράψει μνημόνιο συναντίληψης με την ΠΑΕ, το δήμο Αθηναίων και του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού για την «διπλή ανάπλαση» με την ιστορική Λεωφόρο.

Το… μπάσκετ, που είναι; Θα πάει, λέει, δίπλα σε όμορο οικόπεδο. Και σε ποιον ανήκει το οικόπεδο; Αυτό αναρωτιέται η «Α» και η iapopsi.gr κι απάντηση δεν παίρνει.

Το έργο, πάντα κατά την εφημερίδα, θα είναι έτοιμο στο τέλος του 2023 και θα στοιχίσει 200 εκατ. ευρώ. Τα χρήματα θα τα βάλει το Ταμείο Ανάπτυξης, ενώ οι υπόλοιποι πόροι θα προέλθουν από άλλα ευρωπαϊκά και εθνικά ταμεία, καθώς και από κονδύλια της Περιφέρειας Αττικής.

Το «καλό» που ουδείς συνειδητοποίησε, είναι πως στο ρεπορτάζ αναφέρεται ότι η ΠΑΕ του Γιάννη Αλαφούζου, συμφώνησε ώστε ο Παναθηναϊκός να είναι το… νοίκι. Μένει να δούμε το χρονικό όριο και το ύψος του ενοικίου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα