Ποιος θα κάνει τον έλεγχο στην «Λεωφόρο» για το στέγαστρο αν μπορεί να γίνει το ματς με τον Αστέρα;

Οι εργάτες μαζεύουν τα συντρίμια από την κατάρρευση λόγω χιονιού, αλλά κάποιος πρέπει να υπογράψει

Η ζημιά στο στέγαστρο της Λεωφόρου ήταν και ο λόγος της αλλαγής της ώρας έναρξης του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Αστέρα Τρίπολης. Αντί για τις 19:30 θα πάει πίσω και θ’ αρχίσει στις 15:00.

Και με το στέγαστρο το πεσμένο τι θα γίνει; Ποιος θα βάλει την υπογραφή του για να γίνει το παιχνίδι; Ποιος θ’ αναλάβει την ευθύνη έτσι και γίνει τίποτα, χτυπάω εκατό φορές ξύλο;

Η Super League1 τι έκανε γι αυτό; Η ΓΓΑ; Ο Αυγενάκης; Ο δήμος; Ο Αλαφούζος; Ποιος θα βάλει την τσίφρα του; Ο Μποροβήλος, τι λέει;

Διότι δεν είναι μόνο όι πρέπει ν’αποκρυθνούν τα σπασμένα κομμάτια από το χιόνι. Πρέπει κάποιος μετά να πάει να το ελέγξει. Κάποιος που να εγγυηθεί ότι έτσι και φυσήξει κανένας δυνατός αέρας, μπορεί να αρχίσουν να χορεύουν τίποτα λαμαρίνες και πλέξι γκλας στον αέρα.

Να κάνω και μία, ακόμα ερώτηση: Αν είχε γίνει έλεγχος στατικότητας, υπήρχε ποτέ να άφηναν τον Παναθηναϊκό να χρησιμοποιεί το γήπεδο αυτό; Θα γινότανε έλεγχος και στο στέγαστρο, φυσικά.

Αλλά, μην πάμε μακριά. Όταν ο ίδιος ο Μπακογιάννης σου λέει ότι το γήπεδο είναι επικίνδυνο και δεν κουνιέται φύλλο, βράσε ρύζι, μάστορα.

Και ποιος κινδυνε΄ύει περισσότερο; Οι θεατές στις απέναντι θύρες ή οι παίκτες κοντά στην γραμμή του πλαγίου άουτ;

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα