Τέλος ο Άκης Μάντζιος από τον Άρη

Τέλειωσε από τον Άρη ο Άκης Μάντζιος μετά την οδυνηρή ήττα 2-0 στα Γιάννινα. Ο Άρης μετά το σημερινό αποτέλεσμα, κινδυνεύει να μείνει εκτός εξάδας, εναποθέτοντας πολλές από τις ελπίδες του, για να είναι στα play offs, στο CAS.

O Θοδωρής Καρυπίδης, ο οποίος τον στήριζε μέχρι σήμερα τον προπονητή, αποφάσισε μετά και την ήττα από τον ΠΑΣ να του δείξει την πόρτα της εξόδου!

Στο κλαμπ επικρατεί μεγάλη στεναχώρια και φυσικά, εκνευρισμός καθώς το πρόβλημα στο γκολ είναι εμφανές παρά τις μεταγραφές που έχουν γίνει. Ως εκ τούτου ο Μάντζιος πλήρωσε το μάρμαρο της κακής πορείας του Άρη, ο οποίος και εκτός Κυπέλλου Ελλάδας έμεινε και κινδυνεύει, να μείνει εκτός εξάδας -και Ευρώπης!

Οι εξελίξεις, λοιπόν, ήρθαν και βρίσκουν τον Άρη σε αναζήτηση προπονητή, μερικές ημέρες πριν το κρίσιμο, από κάθε άποψη, ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, την Κυριακή (19:30).

Ακόμη, πάντως, δεν είναι ξεκάθαρο αν ο Άρης θα πάει στο μεγάλο ματς της Θεσσαλονίκης με υπηρεσιακό τεχνικό ή θα έχει προλάβει να βρει τη διάδοχη κατάσταση. Ήδη βρίσκεται σε επαφή με ξένο προπονητή και δη από την Ισπανία.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα