Περιφέρεια Αττικής vs Ρένα Δούρου: Πολλά λόγια, μηδενικό έργο – Η πραγματική προσφορά της Δούρου στους πολίτες του Χαϊδαρίου

"5 χρόνια θητείας, 1 μόλις ολοκληρωμένη παρέμβαση στο Δήμο Χαϊδαρίου"

Με αφορμή το περιεχόμενο της ανακοίνωσης που εκδόθηκε μετά την πρόσφατη επίσκεψη κομματικού κλιμακίου του ΣΥΡΙΖΑ στο Δήμο Χαϊδαρίου, με επικεφαλής την τομεάρχη Περιβάλλοντος κα Ρ. Δούρου, θα θέλαμε για την αποκατάσταση της αλήθειας να επισημάνουμε τα παρακάτω:

Σύμφωνα με ενημέρωση των αρμόδιων τεχνικών μας υπηρεσιών

Πρώτον, κατά τη διάρκεια της θητείας της κας Δούρου ως Περιφερειάρχη Αττικής,  από το 2015 ως το 2019, στο Δήμο Χαϊδαρίου ολοκληρώθηκε μόλις μία παρέμβαση της Περιφέρειας, η διαμόρφωση του Πάρκου Ιστορικής Μνήμης στο Στρατόπεδο Χαϊδαρίου. Πέντε χρόνια για μια παρέμβαση, απλά μόνο λόγια και υποσχέσεις.

 Δεύτερον, καμία εξασφαλισμένη χρηματοδότηση δεν υπήρχε όσον αφορά την εκτέλεση κρίσιμης σημασίας έργων στο Δήμο Χαϊδαρίου. Υπήρχαν εγγραφές έργων σε προϋπολογισμούς και τεχνικά προγράμματα, αλλά δεν υπήρχαν ούτε δεσμεύσεις ποσών, αλλά ούτε και χρήματα για την εκτέλεση των αναγκαίων έργων.

 Οι πολίτες του Δήμου Χαϊδαρίου γνωρίζουν την αλήθεια. Και την αλήθεια αυτή δεν μπορεί να την παραποιήσει με επικοινωνιακού τύπου επισκέψεις η τομεάρχης του ΣΥΡΙΖΑ. Επισκέψεις που υπηρετούν την κομματική ατζέντα του ΣΥΡΙΖΑ κι όχι τα συμφέροντα των κατοίκων του Δήμου.

 Πολλά λόγια, πολλές φωτογραφίες, μηδενικό έργο. Αυτή είναι η προσφορά της κας Δούρου στο Δήμο Χαϊδαρίου.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα