Θα γίνει Μαρινάκης του 2018 ο Τίγρης του 2022… «πάρε ό,τι θέλεις παλιατζή, Τζαβέλα, Βράνιες, Χατζησαφί»;

Η ΑΕΚ είναι για τα μπάζα και δεν χρειαζότανε η ήττα από τον Παναθηναϊκ΄πο για να το πάρι χαμπάρι. Πήγε και ξαναπήγε στα αποδυτήρια ο Μελισσανίδης, δεν βγαίνει άκρη. Τρία τεμάχια σε μισή ώρα στην «Λεωφόρο».

Ο Τίγρης δεν θα κάνει τίποτα το φοβερό τώρα. Τώρα ξεκίνησε να φτι΄παχνει την ΑΕΚ που θα μπει στην «ΟΠΑΠ Arena – Αγιά Σοφιά». Κι είναι σίγουρο, ότι στον πάγκο δεν θα κάθεται ο Αργύρης Γιαννίκης. Μπορεί να μην κάτσει ούτε με τον ΠΑΟΚ την Τετάρτη στο ΟΑΚΑ. Θα μείνει η άμυνα με Τζαβέλα, Χατζηφσαφί, Βράνιες που είναι αεράμυνα;

Το ερώτημα που απασχολεί το λαό της ΑΕΚ στα social media κυρίως, αλλά και στα ραδιόφωνα, είναι ένα. Θα γίνει ο Μελισσανίδης το 2022, ο… Μαρινάκης του 2018; Σκούπα και πάρε ό,τι θέλςις παλιατζή», όπως είχε κάνει ο Μαρινάκης το καλοκαίρι του ’18;

Τότε, ο Ολυμπιακός είχε χάσει 3-0 από τα Γιάννινα και ο Μαρινάκης τα πήρε στο κρανίο. Πήγε στο Ρέντη και είπε τα φοβερά και τρομερά:

«Κανονικά έπρεπε αντί να γυρίσετε να μείνετε όλοι εκεί, διότι δεν μπορεί να είστε παίκτες του Ολυμπιακού εσείς… Αντί να σας πούμε καλές διακοπές, θα σας πούμε να πάτε να πνιγείτε. Και ισχύει για όλους σας. Παίκτες και προπονητές. Δεν κάνετε ούτε για χαρτιά υγείας στο Ρέντη και δεν φταίει κανένας άλλος, φταίω εγώ που σας πήρα και σας χρυσοπληρώνω» .

Συνολικά 25 παίκτες αποχώρησαν από το Λιμάνι, επιβλήθηκε πρόστιμο ύψους 400.000€ (!) στους παίκτες και η ομάδα για αρκετό καιρό απαρτίζονταν από τους παίκτες της Κ20. Η σημαντικότερη αλλαγή όμως της ομάδας ήταν ο Μαρτίνς στην θέση του Χρήστου Κόντη.

Τι πρωτοθυμηθεί κανένας για ξεσκαρτάρισμα, Μαρίν, Παρέδες, Καπίνο, Καρντόσο, Σεμπά, Ελιονούσι, Ρομαό, Ντιόγο, Μποτία, Ντα Κόστα, Ανσαριφάρντ και τα ρέστα. Χάνεις το λογαριασμό.

Επειδή, όμκως, ούτε καν τα play offs δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα, ο Τίγρης δεν θα γίνει Μαρινάκης Φλεβάρη μήνα. Θα γίνει όταν τελειώσει το πρωτάθλημα. Από τώρα άρχισαν οι άνθρωποί του να ψάχνουν, πάντως.

Μη σου πω ότι οι τεχνικοί διευθυντές ψάνουν για… τεχνικούς διευθυντές. Στο νέο γήπεδο, δεν θα μπουν ούτε οι μισοί απ όσους παίζουν σήμερα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα