Ο ΠΑΟΚ ξέχασε τι είναι νίκη, τέσσερις ήττες σερί και μία ισοπαλία, αλλά ευτυχώς, το σανό δεν ακρίβυνε…

Μέχρι και το ματς με τον Παναθηναϊκό στην «Λεωφόρο», ο ΠΑΟΚ πήγαινε τρένο ασταμάτητο. Νίκες παντού. Κι έρχεται το ματσάκι και πάρτα από τον Αϊτόρ και τον Χουάνκαρ.

Κι από τότε αρχίζει η κατρακύλα. Την σφαλιάρα στην «Λεωφόρο» ακολουθούν δυο σφαλιάρες από τους Γάλλους και μία από τον Άρη. Κι έρχεται το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό για να ρεφάρει ο ΠΑΟΚ και κάθεται στην ισοπαλία.

Σε πέντε ματς, ο ΠΑΟΚ έβαλε δυο γκολ. Κατά τα άλλα, ο Ολυμπιακός είναι ο «χειρότερος πρωταθλητής». Όχι ότι είναι τίποτα ο φοβερό ο Ολυμπιακός, να ξηγούμαστε.

Είναι καλή ομάδα ο ΠΑΟΚ, μόνο για να νικάει την ΑΕΚ. Και δεν τρέχει κάστανο. Τέσσερις ήττες σερί και μία ισοπαλία και το Σαββιδοτεχνείο γράφει για τον «χειρότερο πρωταθλητή» Ολυμπιακό. Λες κι ο ΠΑΟΚ είναι διαστημικός.

Βραδυποριακός – Ταλαιπωριακός ήταν το ματς στην Τούμπα. Της πλάκας ιστορία. Αργό σαν μοτοσακό του 1970.  Για τους προπαγανδιστές, όμως, όλα καλά. Θα πάει στο «Καραϊσκάκης» να νικήσει.

Ο Λουτσέσκου έκανε τέσσερις ήττες σερί. Ούτε επί εποχής Γούμενου δεν έκανε τέσσερις σερί ο ΠΑΟΚ. Και δεν ανοίγει μύτη.

Τουναντίον, μάστορα, άρχισε και πάλι το παραμύθι. Ότι θα πάει να νικήσει στον Πειραιά. Κι αν δεν νικήσει, κάτι θα βρούνε να πούνε, όπως γίνεται πάντα. Κανένα ανάποδο φάουλ, κανένα αράουτ και τα ρέστα.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα