Η Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ καθάρισε 3-1 την Άντερλεχτ

Ασταμάτητη για την κατάκτηση του πρωταθλήματος, στα playoffs η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ, επικράτησε με 3-1 της Άντερλεχτ.

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στον αγωνιστικό χώρο στην αρχή του αγώνα, με τον Μπάρτ Νιούκοουπ να ανοίγει το σκορ μέσα από την μικρή περιοχή, στο 2ο λεπτό, ενώ δέκα λεπτά αργότερα ο Ντάντε Φανζέιρ έκανε το 2-0.

Από το 22’ η Άντερλεχτ άρχισε να βρίσκει τα πατήματα της μέσα στον αγωνιστικό χώρο, με τον Κρίστιαν Κουαμέ, να παίρνει μια προσπάθεια για να μειώσει το σκορ, ωστόσο κόπηκε από την αμυντική λειτουργεία της Ουνιόν.

Στο 26ο λεπτό ο ίδιος ποδοσφαιριστής, ήταν αυτός που έδωσε την πάσα στον Τζος Κάλεν, που από κοντινή απόσταση ήταν αυτός που έκανε το 2-1. Το γκολ για να μετρήσει χρειάστηκε η παρέμβαση του VAR.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν για να καθαρίσουν το παιχνίδι, με τον Καορού Μιτόμα να βγαίνει τετ-α-τετ απέναντι στον Κρόμπρουτζ και να στέλνει την μπάλα στα δίχτυα, για το τελικό 3-1.

Στην συνέχεια η προσπάθεια που έκανε η Άντερλεχτ για να πάρει έστω και τον βαθμό της ισοπαλίας, πέρασε χωρίς κάποιο αποτέλεσμα και η ομάδα του Βινσέντ Κομπανί παραμένει στην 4η και τελευταία θέση των playoffs.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα