Σοτέλδο: Μπελάδες με τους οπαδούς της Τίγκρες (video)

Δεν έχει προηγούμενο αυτό που έγινε με τον μεταγραφικό στόχο του ΠΑΟΚ, τον Σοτέλδο στο Μεξικό!

Το περιστατικό αφορά ένα τροχαίο του ποδοσφαιριστή  και συνέβη στις 2 Ιουλίου μετά την πρεμιέρα της Τίγκρες για το πρωτάθλημα κόντρα στην Κρουζ Αζουλ, με την ομάδα του Βενεζουελάνου να χάνει….

Στο βίντεο φαίνεται να είναι με τον συμπαίκτη του, Ραϊμούντο Φουλγκένθιο, οι οποίοι βρίσκονται δίπλα στο τρακαρισμένο αυτοκίνητο.

Ο οπαδός της Τίγκρες που τραβάει το βίντεο, εξαπολύει φραστική επίθεση στον παίκτη της ομάδας του, με τους αστυνομικούς να του λένε να απομακρυνθεί και τον ίδιο να απαντά: «Είναι παίκτης της Τίγκρες, είναι δημόσιο πρόσωπο!»

Μεταξύ άλλων ο αγανακτισμένος οπαδός ακούγεται να λέει: «Τι έγινε Σοτέλδο, τώρα αυτό; Βγαίνεις παρτάρεις, στα αποδυτήρια επικρατεί το χάος εξαιτίας σου ρε γαμ…ε και τώρα τράκαρες και το αμάξι σου. Απευθύνομαι στην διοίκηση, δείτε τι παίκτες παίρνετε! Έχουμε τόσους Μεξικάνους ποδοσφαιριστές, τι θέλουμε τέτοιους ανθρώπους σαν αυτόν; Αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι!»

Υπενθυμίζεται πως λίγες μέρες πριν, ο Σοτέλδο βγήκε για να γιορτάσει τα γενέθλιά του και δεν πήγε στην προπόνηση της Τίγκρες, με την ομάδα να επιβάλλει πρόστιμο.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα