Η «Α» και η iapopsi.gr με τον ορό της αλήθειας Νο2: Το πέναλτι που ζήτησε ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, καλώς δεν δόθηκε. Σε φάση καρμπόν με Ζίφκοβιτς και Βούρο, ο Φωτιάς το είχε δώσει στο ματς ΟΦΗ – ΠΑΟΚ

Έχει ακόμα πιο ωραίο, εκτός από το κανονικό γκολ του Αστέρα επί του Ολυμπιακού. Κι εμείς μιλάμε με το βίντεο, πάντα, όχι λόγια του αέρα. Ο Ολυμπιακός ζήτησε ένα πέναλτι, το είπε κι ο Μασούρας στις δηλώσεις του.

Ποιο πέναλτι; Αυτό που ο Βαλμπουενά μπήκε από πλάγια, έκανε σέντρα, ο Τζουγκάνοβιτς σύρθηκε στο χορτάρι, βρήκε την μπάλα με το σώμα και μετά το χέρι. Κανένα πέναλτι και σωστά, γιατί η μπάλα πρώτα βρίσκει το σώμα.

Δες το βίντεο και πάμε παρακάτω.

Σε πάω πίσω τώρα, στο ματς του ΠΑΟΚ με τον ΟΦΗ. Πάλι η ίδια φάση με Φωτιά διαιτητής. Ο Ζίφκοβιτς σεντράρει, ο Βούρος σέρνεται στο χορτάρι, η μπάλα βρίσκει το πόδι του και μετά, το χέρι. Πέναλτι ο γίγας φωτιάς. ΠΑΝΑΛΤΑΡΑ έγραψε το Σαββιδοτεχνείο και οι κόλακές του. Για να ξέρουμε τι λέμε, για να μάθουν τα αρρωστάκια ότι πρέπει να βάζουνε το μυαλό τους και να σκέφτονται. Όχι ό,τι τους πασάρουνε να το χάφτουνε με τι μία λες κι είναι ζόμπι.

Δες το βίντεο στο 2.20

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα