ΠΑΟΚ – ΠΑΟ: Ποιον διαιτητή θα φέρει ο Μπένετ; «Σταγονίδιο του Κλάτενμπεργκ» ή κανέναν που να δέχεται… γαρδένιες στο ξενοδοχείο;

Ελλάδα – Βόρεια Ιρλανδία παίζουνε απόψε. Ουδείς ασχολείται. Άλλο είναι το μεγάλο θέμα. Ποιον ξένο διαιτητή θα φέρει ο Μπένετ στην Τούμπα, ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός; Τι μέρους του λόγου θα είναι; Κανένας Λευκορώσος; Κανένας Εσθονός; Από Καζακστάν, Αζερμπαϊτζάν;

Άπαξ κι ο Μπένετ φέρει κανένας από τους γνωστούς, τι χαμπάρια μάστορα; Δεν θα είναι «σταγονίδιο του Κλάτενμπεργκ», όπως είπε η ΑΕΚ για τον Καμπάκοφ; Έτσι πάει το πράγμα.

Όσοι ξένοι ήρθαν επί Κλάτενμπεργκ, είναι κολλητοί του. Κι ο Βίντσιτς που κράτησε καθυστερήσεις μέχρι να ισοφαρίσει με πέναλτι ο Βιεϊρίνια στο 100’ τον Παναθηναϊκό κι αυτός κολλητός του Κλάτυ ήταν.

Και ρωτάω τώρα εγώ. Έτσι κι ο Μπένετ φέρει κανένα μεγάλο όνομα, ποιος εγγυάται ότι κι αυτός δεν είναι «σταγονίδιο»; Κανένας. Είναι να μην σου μπει στο μυαλό το κακό ρε φίλε. Δεν πα να φέρει τον Μακέλι ο Μπένετ; Σταγονίδιο θα τον πούνε έτσι και δεν κερδίσει ο ΠΑΟΚ.

Κι άπαξ και σου έγινε έμμονη ιδέα, πρέπει να κινηθείς. Δεν μπορεί να το αφήσεις έτσι το πράγμα. Μπορεί να μάθεις σε ποι8ο ξενοδοχείο θα μείνει ο ξένος διαιτητής, να πας να τον βρεις, μ’ ένα μπουκέτο γαρδένιες για να ζητήσεις διαιτησία πενήντα – πενήντα.

Κι αν βάλεις και Μάκη Χριστοδουλόπουλο στο youtube «μαραμένη μου γαρδένια, για να μην με έχεις έννοια, έλα να σε πάρω αγκαλιά», ακόμα καλύτερα.

Έτσι είναι. Αυτό λέει η λογική. Ότι θα κάνεις το βήμα για δικαιοσύνη πάντα. Όλες οι ομάδες της Super League 1 ψοφάνε για διαιτησίες πενήντα – πενήντα.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα