Ανοικτή επιστολή της iapopsi.gr στον Ιβάν Σαββίδη για την επέτειο της δολοφονίας του Άλκη: Πες μας, τι έκανες έναν χρόνο τώρα

Ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ στην Θύρα 4 δολοφόνησαν εν ψυχρώ τον οπαδό του Άρη Άλκη Καμπανό αι ξυλοκόπησαν τους φίλους του. Τον δολοφόνησαν.

Σήμερα, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ και η συντριπτική πλειοψηφία του περήφανου λαού του ΠΑΟΚ δίνουν εξετάσεις στο πανελλήνιο. Σήμερα στις 18:00 είναι η σιωπηρή πορεία διαμαρτυρίας από το Χαριλάου μέχρι τον Λευκό Πύργο.

Σήμερα ο λαός του ΠΑΟΚ θα πρέπει να είναι μαζικά για να βροντοφωνάξει πως δεν έχει καμία σχέση με τους δολοφόνους του Άλκη, ούτε με τους υποστηρικτές τους, που φωνάζουν συνθήματα υπέρ τους αι κρεμάνε πανό στην Τούμπα «αδέρφια κρατάτε γερά». Και ν’ απαιτήσει από την Θύρα 4 να τους διώξει. Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα ο περήφανος λαός του ΠΑΟΚ, που ξέρει τις ρίζες του και τι σημαίνει ΠΑΟΚ σ’ αυτόν κόσμο, πρέπει να είναι εκεί, στο δρόμο. Γιατί ο ΠΑΟΚ έχει ξεφύγει από τα χέρια του απλού, αγνού ΠΑΟΚτσή αι το γενικό πρόσταγμα έχουν τα έκνομα στοιχεία που συσσωρεύτηκαν στην Θύρα 4. Και που μπορεί να μην έχουν καμία απολύτως σχέση με την «ιδέα ΠΑΟΚ». Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης δεν πρέπει ν’ αρκεστεί σε δηλώσεις χαμηλής βαρύτητας αι τετριμμένων επιθυμιών ότι θα πρέπει να σταματήσει η βία στα γήπεδα. Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης θα πρέπει ν’ ανακοινώσει την αυτοκάθαρση στην Θύρα 4. Ν’ απομακρύνει όλα τα κακοποιά στοιχεία που φώλιασαν εκεί και εκθέτουν τον ΠΑΟΚ και τον ίδιο. Θα το κάνει η φοβάται αντίποινα; Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει να πείσει ότι αυτός είναι ο πραγματικός ηγέτης του ΠΑΟΚ κι όχι ένας ηγετίσκος που άγεται και φέρεται από τις ορέξεις του κάθε καμένου πνευματικά και σωματικά. Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα ο Ιβάν Σαββίδης πρέπει ν’ αποδείξει ότι δεν βλέπει τον λαό του ΠΑΟΙΚ ως μάζα, μαζί με τα ζόμπι της Θύρας 4, που όταν έρθει η ώρα μπορεί να τους χειραγωγήσει για ίδιον όφελος, προκειμένου να παίξει πολιτικά παιχνίδια. Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα ο επικεφαλής της ΠΑΕ Μάκης Γκαγκάτσης θα πρέπει να κάνει το απολογισμό του, για το τι έπραξε ένα χρόνο τώρα για να σταματήσει η βία στα γήπεδα και ο βιασμός της μνήμης του Άλκη από συνθήματα «τον σκότωσα τον π@@τη για ήταν Αρειανός» αι άλλα τέτοια εμετικά. Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα ο Μάκης Γκαγκάτσης πρέπει να ανακοινώσει αποφάσεις για γενικό ξεσκαρτάρισμα των ζόμπι της Θύρας 4. Έχει μοναδική ευκαιρία να γράψει ιστορία κι όχι να φέρεται σαν «αιχμάλωτος» της Θύρας 4. Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα, η Θύρα 4, που υποτίθεται πως έχει κοινωνικές ευαισθησίες και συχνά κάνει πολιτικές παρεμβάσεις, πρέπει ν’ ανακοινώσει τι έκανε έναν ολόκληρο χρόνο για ν’ απομονώσει τα ζόμπι που τους ενθυλάκωσε και τρέμει να τους διώξει. Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα, το Σαββιδοτεχνείο πρέπει να κάνει κι αυτό την ενδοσκόπησή του για το δηλητήριο στην φλέβα που ποτίζει τα ζόμπι. Πουθενά δεν αναφέρει, έναν χρόνο τώρα, ότι τον Άλκη Καμπανό σκότωσαν εν ψυχρώ οργανωμένοι οπαδοί του ΠΑΟΚ. Είναι δολοφόνοι.

Σήμερα, όλοι αυτοί οι θεωρητικοί ινστρούχτορες του ΠΑΟΚ, να βγουν δημόσια και να ζητήσουν από τον Ιβάν Σαββίδη και τον Μάκη Γκαγκάτση να πληροφορηθούν τι ακριβώς έκαναν έναν χρόνο τώρα για να εκδιώξουν από τα Θύρα 4 τα ζόμπι. Είναι δολοφόνοι.

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα