«Πρόβλημα η απόκλιση 8-10 μονάδων»

Στον Real FM 97,8 και τον Νίκο Χατζηνικολάου μίλησε η υποψήφια ευρωβουλευτής της ΝΔ, Ελίζα Βόζεμπεργκ, όπου απάντησε αν το αποτέλεσμα της Κυριακής είναι ικανό να φέρει εξελίξεις σε εθνικό επίπεδο.

Η κα. Βόζεμπεργκ απάντησε, λέγοντας ότι «εγώ θα θεωρήσω πρόβλημα αν υπάρχει μία δραματική απόκλιση του πρώτου κόμματος από το δεύτερο και τυχόν, ο μη γένοιτο βάζω εγώ την παράμετρο, είναι ο ΣΥΡΙΖΑ, δηλαδή μιλάμε για 8-10 μονάδες».

Και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει μία απόκλιση των 3-4 μονάδων ακόμη και πέντε μονάδων, τι σημαίνει; Ότι η κυβέρνηση θα κριθεί αυστηρά γιατί έχει αναγκαστεί προκειμένου να οδηγήσει τη χώρα σε έξοδο από την κρίση να πάρει πολύ σκληρά μέτρα».

Ακόμη, η κα. Βόζεμπεργκ σημείωσε πως «θα πρέπει να καταλάβουν οι πολίτες και νομίζω ότι σε μεγάλο βαθμό το έχουν αντιληφθεί ότι οι ευρωεκλογές είναι μία διακριτή ιερή διαδικασία στην οποία όχι μόνο πρέπει να συμμετάσχουμε, για να δώσω το μήνυμα της μη αποχής, αλλά πρωτίστως και κυρίως λόγω του σταυρού προτίμησης να στείλουμε στην Ευρώπη εκείνα τα πρόσωπα που έχουν τις ικανότητες, τη θέληση και τη βούληση».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα