«Ο Αλέξης Τσίπρας ήταν το στιγμιαίο λάθος του Αλαβάνου»

Σκληρή κριτική στην κυβέρνηση και προσωπικά στον πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ασκεί ο πρόεδρος της Τελείας και δήμαρχος Στυλίδας, Απόστολος Γκλέτσος.

Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα» υπογραμμίζει ότι «ο κ. Τσίπρας προσπαθεί να πείσει ότι κάνει τσαμπουκά» και προσθέτει πως «ο Αλέξης Τσίπρας ήταν στιγμιαίο λάθος του Αλέκου Αλαβάνου». Εκτιμά, μάλιστα, πως εάν συνεχίσουμε να δανειζόμαστε θα μας πάρουν την Ακρόπολη. Ο κ. Γκλέτσος αναφέρει ότι: «Σε δύο χρόνια ο κ. Τσίπρας δεν θα υπάρχει», ενώ επιτίθεται και στον Γιάννη Βαρουφάκη. «Ο κ. Βαρουφάκης ήταν στο team που πήρε στο λαιμό του τον Παπανδρέου. Ήταν το πρωτοπαλίκαρο της αποτυχίας Παπανδρέου. Ακόμα και με το ντύσιμό του προσπαθεί να ξεχωρίσει κάνοντας προσωπική πολιτική».

Για το κόμμα του ο κ. Γκλέτσος λέει πως «η Τελεία δεν κλείνει την πόρτα σε συνεργασίες», ωστόσο, προσθέτει πως «από τη στιγμή που ιδρύεις κόμμα έχεις μετρήσει τους άλλους και δεν ταιριάζεις μαζί τους». Τέλος, ο κ. Γκλέτσος δίνει συγχαρητήρια για το γάμο του πρωθυπουργού του Λουξεμβούργου με τον σύντροφό του και λέει ότι ως δήμαρχος δεν θα είχε πρόβλημα να τελέσει γάμο ομοφυλοφίλων.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα