Τί είπαν Σαβιόλα-Μαρινάκης

Ο νέος σούπερ σταρ του Ολυμπιακού είχε συνομιλία με τον Βαγγέλη Μαρινάκη πριν από την υπογραφή των συμβολαίων και του έκανε σαφές πως θα δώσει τα πάντα για να βοηθήσει τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν τους στόχους τους.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης, δεν ήταν δυνατό να μην δώσει το «παρών» στη διαδικασία της επισημοποίησης της απόκτησης ενός σταρ παγκόσμιου βεληνεκούς όπως ο Χαβιέρ Σαβιόλα. Ο ιδιοκτήτης των «ερυθρόλευκων» εξήγησε στον Αργεντινό άσο το πλάνο που έχει για την ομάδα και του έκανε σαφές πως είναι πολύ σημαντικό για τον ίδιο να έχει καλή πορεία ο Ολυμπιακός καθώς «Είμαι στην ομάδα τρία χρόνια. Είναι σημαντικό για μένα γιατί είμαι πρόεδρος στην ομάδα που αγαπώ».

Ο Σαβιόλα από την πλευρά του, είπε στον πρόεδρο του Ολυμπιακού πως θα δώσει τον καλύτερό του εαυτό για την ομάδα, υπογραμμίζοντας ότι είναι έτοιμος να βοηθήσει άμεσα τους «ερυθρόλευκους» να πετύχουν όλους τους στόχους τους. Από εκεί και πέρα, ο νέος σταρ των Πειραιωτών ζήτησε να ταξιδέψει το απόγευμα για τη Γερμανία καθώς ήταν καταπονημένος από το μεγάλο ταξίδι που έκανε μέχρι να φτάσει στην Ελλάδα, αίτημα που ικανοποίησε άμεσα η διοίκηση των «ερυθρόλευκων» καθώς προγραμμάτισε την ενσωμάτωση του Σαβιόλα στην αποστολή το απόγευμα της Πέμπτης (25/07), με την υπόλοιπη ομάδα να αναχωρεί νωρίς το πρωί της ίδιας ημέρας.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα