Έτοιμοι για το… restart

Το τυπικό αλλά απαραίτητο «ναι» της Γενικής Συνέλευσης είχε απομείνει για την ομάδα του Δημήτρη Μελισσανίδη, ώστε η ΑΕΚ να μπει στην επόμενη μέρα της… χρεοκοπίας που θα τη φέρει στη Γ΄ Εθνική, αλλά οριστικοποιήθηκε από σήμερα και αυτό.

Πιο συγκεκριμένα, στη σημερινή Γ.Σ. που χαρακτηρίστηκε από απόλυτη ηρεμία –γεγονός πρωτόγνωρο για τα δεδομένα της ΑΕΚ– αποφασίστηκε να διεξαχθεί νέα Γ.Σ. στις 7 Ιουνίου, δύο μέρες πριν από τις εκλογές της Ερασιτεχνικής, με αποκλειστικό θέμα την εκκαθάριση της εταιρείας και τον ορισμό εκκαθαριστών, όπως ακριβώς έχει ζητήσει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Παράλληλα, επισημοποιήθηκαν οι παραιτήσεις όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, που είχαν υποβληθεί από την εποχή της κατάληψης των γραφείων της ΠΑΕ από την «Original», και ορίστηκε νέο τριμελές Δ.Σ., εντελώς προσωρινού χαρακτήρα, το οποίο αποτελούν οι Ανδρέας Δημητρέλος, Αλέξης Αλεξίου και Κώστας Νεστορίδης.

Παρών στη Γενική Συνέλευση ήταν και ο εκπρόσωπος του Νίκου Νοτιά, Βασίλης Σίμος, ενώ περίπου 100 οπαδοί της «Ένωσης», παρά τη δυνατή βροχή, πήγαν στα Σπάτα για να παρακολουθήσουν τις ιστορικές διαδικασίες για την ομάδα τους.

«Η ομάδα δεν μπορεί λόγω οικονομικών δυνατοτήτων να συμμετάσχει στη Β΄ Εθνική», τόνισε στη διάρκεια της συνέλευσης ο Ανδρέας Δημητρέλος. Η αδυναμία πληρωμών είναι δεδομένη και έτσι η ΠΑΕ πάει σε πτώχευση και θα συμμετέχει στη Γ΄ Εθνική – ουσιαστικά στη νέα Ερασιτεχνική κατηγορία.

Όσο για το θέμα της καταγγελίας του Άρη για την προσφυγή του στο άρθρο 99, θεωρείται «τελειωμένη» υπόθεση, παρά την επιθυμία των μικρομετόχων να μην αφεθεί στην τύχη της. Συγκεκριμένα, για να υπάρξει συνέχεια στη συγκεκριμένη υπόθεση απαιτείται αυξημένη πλειοψηφία (67%) στη Γ.Σ. της 7/6, και αυτή εξασφαλίζεται με τη συναίνεση του Νίκου Νοτιά, των Supporters και της Ερασιτεχνικής.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα