Ο αδερφός της Ελένης της έκλεψε την καρδιά

Στην Κάρυστο βρέθηκε τις ημέρες των Χριστουγέννων η Αντωνία Καλλιμούκου. Όχι μόνη της, αλλά με τον Θοδωρή Μισόκαλο, τον αδερφό της Ελένης Μενεγάκη.

Η οικογένεια της ξανθιάς παρουσιάστριας του τ/σ Alpha διαθέτει εξοχικό στο νησί και τα δύο ερωτευμένα «πιτσουνάκια» βρήκαν ευκαιρία να περάσουν ποιοτικό χρόνο μαζί, μη κρύβοντας πλέον τον έρωτα τους! Ο Θοδωρής και η Αντωνία ήρθαν πιο κοντά πριν από λίγους μήνες, όταν μαζί με την Ελένη Μενεγάκη διασκέδασαν στο νυχτερινό κέντρο που τραγουδάει ο Πάνος Κιάμος. Και οι δύο μόλις είχαν βγει από μία σχέση, με τη συγκεκριμένη έξοδο να γίνεται αφορμή για να γεννηθεί ένας νέος έρωτας.
moukaki-1
Μάλιστα, τη βραδιά των Χριστουγέννων ο Θοδωρής Μισόκαλος ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram, στην οποία είχε κάνει tag την Αντωνία Καλλιμούκου. H φωτογραφία απεικόνιζε δύο ποτήρια με κρασί, με φόντο το αναμμένο τζάκι.
moukaki-2
Στη συνέχεια, η Αντωνία Καλλιμούκου «ανέβασε» στο Instagram μία φωτογραφία από την εξόρμησή της στην Κάρυστο και ο Θοδωρής Μισόκαλος σχολίασε: «Όταν η Πανσέληνος εμφανίζεται στον ουρανό, οι νεράιδες πέφτουν στη νεραϊδοχώρα ακολουθώντας το ασημένιο φως της… Σήμερα είναι τέτοια μέρα. Καλά μας Χριστούγεννα».

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα