“Οι διορισμοί του ΣΥΡΙΖΑ είναι πρόκληση απέναντι σε κάθε έννοια Δικαιοσύνης”

Μύδρους κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο Νίκος Δένδιας με αφορμή τον σάλο που έχει ξεσπάσει από τον διορισμό συγγενών του γραμματέα της Νεολαίας του κόμματος σε δημόσιες θέσεις.Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε πως «αυτά που κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ με τους διορισμούς είναι πρόκληση απέναντι σε κάθε έννοια Δικαιοσύνης, όπως και οι δικαιολογίες που ειπώθηκαν».

Ο κ. Δένδιας σημείωσε πως «επί κυβέρνησης Σαμαρά υπήρχε σαφής εντολή να μην διορίζεται κανείς μέχρι τον γ΄βαθμό συγγένειας των υπουργών» και πρόσθεσε: “Επειδή ο πατέρας μου ήταν στον ΕΔΕΣ, μπορεί να είναι αυτό δικαιολογία για να διορισθεί ο γιος μου στο Δημόσιο;. Ο ΣΥΡΙΖΑ προκαλεί με τους διορισμούς των ημετέρων και με την αλαζονεία στην άσκηση εξουσίας”.

Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ αναφερόμενος στο ασφαλιστικό υπογράμμισε πως «δεν μπορούμε να το απομονώσουμε από την οικονομία. Και με την αέναη αύξηση των εισφορών δεν λύνεται το πρόβλημα» και συμπλήρωσε: “Ακούστε τι λένε τώρα στον ΣΥΡΙΖΑ για το ασφαλιστικό και σκεφτείτε τι έλεγαν πριν 13 μήνες για το ίδιο ζήτημα. Δεν μπορείς να διώχνεις τις επενδύσεις, να αυξάνεις την ανεργία και να λες ότι θα λύσεις το ασφαλιστικό. Αν δεν υπάρξει μεγέθυνση της οικονομίας το ασφαλιστικό δεν λύνεται. Δεν υπάρχουν όντως ανώδυνες λύσεις. Αλλά και η «επώδυνη» για να είναι λύση χρειάζεται άλλες παραμέτρους. «Να υπάρχει συναίνεση και συνεννόηση βεβαίως, αλλά αυτή δεν μπορεί να είναι αλ καρτ, σε ένα μόνο ζήτημα», σημείωσε ο κ. Δένδιας.

Σε άλλο σημείο, ο κ. Δένδιας είπε:Η κυβέρνηση είναι ιδεοληπτική όπως έδειξε με τις Σκουριές, παρότι το αυστηρό σε θέματα περιβάλλοντος ΣτΕ δεν διαπίστωσε πρόβλημα. Στη συνέχεια, ο βουλευτής της ΝΔ επιτέθηκε στον Γιάνη Βαρουφάκη και τον Ευκλείδη Τσακαλώτο, λέγοντας:

Ο κ.Βαρουφάκης διέλυσε το σύμπαν και ο κ. Τσακαλώτος λέει ότι οι Έλληνες υποφορολογούνται: Συνταγές για να πάμε στον τοίχο.

«Είναι επικίνδυνο να δημιουργούμε στον πολίτη την εντύπωση ότι για όλα φταίει η ΕΕ. Στο τέλος θα πει ότι “αφού φταίνε ας φύγουμε”», κατέληξε.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα