Κοντά στην έξοδο ο Μιλοβάνοβιτς!

 

Τη Δευτέρα, 11/7, ένα δημοσίευμα από το εξωτερικό, κατέγραφε προχωρημένο ενδιαφέρον της ΑΕΚ για τον 32χρονο Μαροκινό. Μαρουάν Σαμάκ. Μία μέρα αργότερα, οι ρεπόρτερ της ΑΕΚ στην Πολωνία ρώτησαν τον Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς αν το δημοσίευμα έχει βάση και ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης απάντησε καταφατικά. Μισή ώρα αργότερα, η διοίκηση διέψευδε το ενδιαφέρον…

Τις περισσότερες φορές, όταν μία ομάδα δέχεται πρόταση για έναν παίκτη, γίνεται μία μίνι σύσκεψη προκειμένου να αποφασιστεί αν θα προκριθεί η περίπτωσή του. Ίσως η ΑΕΚ να βρισκόταν σε αυτή τη διαδικασία όταν ο Μιλοβάνοβιτς είπε πως το δημοσίευμα έχει υπόσταση και να μη γνώριζε πως ο Κετσπάγια δεν την έχει προκρίνει. Μεταξύ του προπονητή και των τριών ανδρών που συναποφασίζουν για τις μετεγγραφές – Μιλοβάνοβιτς, Ντε Μπαρτόλο, Μπάγεβιτς – δεν μπορεί να υπάρχει συνέχεια ανοιχτή γραμμή. Υπό αυτή την άποψη, δικαιολογείται ελαφρώς να υπάρχει ασυνεννοησία. Αυτό, όμως, που προκάλεσε εντύπωση ήταν το «άδειασμα». Η απόφαση, δηλαδή, της διοίκησης να φανερώσει αυτή την ασυνεννοησία, εις βάρος προφανώς του Μιλοβάνοβιτς.

Όλα δείχνουν λοιπόν πως ο Σαμάκ ουδέποτε προκρίθηκε ως λύση και πως ο Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς μάλλον αποχαιρετά την ΑΕΚ. Πέραν της συγκεκριμένης υπόθεσης, στον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης έχουν χρεωθεί – όχι εξ’ ολοκλήρου – και οι υποθέσεις Μοντανιέ, Τσαβαρία, Τσοπ και Ιμπίσεβιτς, η μετεγγραφή του Κρισάντους, αλλά και κάποιες δηλώσεις περί καλής ομάδας και χαμηλού μπάτζετ, με τις οποίες είχε θελήσει να δώσει πόντους στον εαυτό του για τον περσινό μετεγγραφικό σχεδιασμό.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα