Ο τσιγγάνικος γάμος βάφτηκε με… αίμα

Μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους καλεσμένους σε γαμήλιο γλέντι Ρομά στη συνοικία Νέας Σμύρνης της Λάρισας, καθώς σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα larissanet.gr τραυματίστηκαν και μεταφέρθηκαν για τις πρώτες βοήθειες στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ένας άντρας άρχισε να πυροβολεί με την καραμπίνα για τις χαρές του ζευγαριού με αποτέλεσμα τα σκάγια να τραυματίσουν, ελαφρά, πάνω από δέκα άτομα. Λίγο μετά τις 22:00 της Δευτέρας, τα σκάγια καραμπίνας ήταν αρκετά για να σταματήσει το γαμήλιο γλέντι στη συνοικία της Νέας Σμύρνης και να μεταφερθούν πάνω από δέκα άτομα, με ελαφρά τραύματα, στο Γενικό Νοσοκομείο της Λάρισας.

Τα φώτα έσβησαν στο σπίτι που γινόταν ο γάμος, λίγα λεπτά μετά το συμβάν και αμέσως έξω από το Γενικό Νοσοκομείο της πόλης συγκεντρώθηκαν εκατοντάδες αθίγγανοι και ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Για λίγα λεπτά, οι συγκεντρωμένοι αθίγγανοι που έσπευσαν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στις οικογένειες των τραυματιών απέκλεισαν το δρόμο επί της Γεωργιάδου.

Οι περισσότεροι παρέμειναν έξω από το νοσοκομείο μέχρι τα μεσάνυχτα, ενώ οι άνδρες της ασφάλειας αναζητούσαν τον δράστη, ο οποίος σύμφωνα με πληροφορίες είναι στενός συγγενής του ζευγαριού και επρόκειτο να παραδοθεί στην Αστυνομία.

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα