Ξαφνικά φίλος με τη FIFA ο Ντιέγκο!

 

Ο «ψυχρός πόλεμος» μεταξύ της FIFA και του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έληξε όταν ο… στρατηγός της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου αποστρατεύτηκε λόγω εσχάτης προδοσίας.

Με τον Τζιάνι Ινφαντίνο στο τιμόνι, ο «Ντιεγκίτο» θέλησε αμέσως να αποδείξει πως το πρόβλημα το είχε με το πρόσωπο (Μπλάτερ) και όχι με τη FIFA ως οργανισμό και έσπευσε αμέσως να στείλει μηνύματα συνεργασίας στο νέο πρόεδρο της Ομοσπονδίας. Οι δύο πλευρές τα βρήκαν και πλέον ξεκινά μία νέα εποχή με τον κορυφαίο – κατά πολλούς – ποδοσφαιριστή όλων των εποχών να εργάζεται υπέρ του αθλήματος.

Η FIFA δεν άργησε να κοινοποιήσει τη νέα αυτή συνεργασία: «Σε αναγνώριση της εξαιρετικής και μοναδικής συνεισφοράς του, η FIFA αναζητεί τον καλύτερο τρόπο συνεργασίας με τον Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα, διασφαλίζοντας του σημαντικό ρόλο στις διεργασίες προώθησης του αθλήματος στον πλανήτη μέσα από τη συμμετοχή του σε προγράμματα ανάπτυξης και στο πρότζεκτ ‘’θρύλοι της FIFA’’»

Ο Μαραντόνα από την πλευρά του έγραψε: «Ναι, είναι επίσημο. Επιτέλους μπορώ να εκπληρώσω ένα από τα όνειρά μου και να συνεργαστώ με μια καθαρή FIFA και με ανθρώπους που αγαπούν το ποδόσφαιρο».

 

Διαβάστε επίσης

Χρησιμοποιούμε cookies για λόγους στατιστικών & επισκεψιμότητας Συμφωνώ Περισσότερα